2777
2789
عنوان

با شماره ی باباش چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست
خو پیج اینستاعه باباهه رو پیدا کن پسرشو پیدا کن دیگهه

باباهه هم نداره😑😑😑😑

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن هیچ کاربردی نداره لطفا برا امضام 💔🥺 ی صلوات بفرستین

وای تویی همیشه دعات میکردم که برسی بهش 🥲لطفا تو تاپیک ازدواج ت تگم کن💕

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
جدی میگی؟ واقعا روت میشه؟

نع

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

یه دختره زنگ زده بود به بابام گفته بود من از پسرتون خوشم میاد بابامم خشتکشو کشیده بود سرش😂😂😂😂

😅😅😅😅

به باباهه پیام بده بگو علی یا ممد هستم دوست دوران مدرسه اقا پسرتون شماره شمارو اتفاقی از فلانی پیدا کردم شماره پسرتون رو گم کردم دلم براش تنگ شده اگه میشه شمارشو لطف کنید

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
نع

خب خداروشکر 

انشالله هیچ وقت به این مرحله نرسیم 

دخترامون خیلی ارزش دارن حیفه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

پیام بده بگو از اموزشگاه فلانی تماس میگیرم با آقای فلانی(اسم پسرش) کار داشتم شما پدرش هستید؟ اگر میش ...

این خوب بود

هیچ فقط زنگ بزن جواب داد بگو ببخشید اشتباه گرفتمکاربرد دیگه ای نداره 😂

میتونه فوتم بکنه

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.