2777
2789

تاپیک میزنن خییلی سختی کشیدم   ، خیییلی شوهرم و خانوادش اذیتم میکنن   ،دو صفحه ازین جملات مینوسین،جوری که  برای مخاطب این تصور رو ایجاد میکنن که شوهر و خانوادی شوهرش مامور عذاب در جهنمه  ، حالا قضیه چیه ؟ 

من گفتم کادو تولد فلانی دوچرخه بخریم خانواده شوهرم گفتن میز تحریر بخرین.  

شوهرم گفته پنجره رو ببند سرده من گفتم هوا گرمه   

شوهرم گفته خسته م فردا شب بریم بیرون من یه هفته ست باهاش قهرم.  

فازتون چیه آخه؟   

راضیم به رضای تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوغ فکریه

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

الان میان میگن تکرار کن به تو چه به من چه😂

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

من هربار میام نی نی سایت میگم یا من عادی نیستم که اینا رو مشکل نمیبینم یا این تازه عروسهای ناناز

ادایی و ناز نازی بودن بهتر از مثل من و تو بودنه بخدا 

همینا نازشون خریدار داره چون توقع دارن و...

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

فازشون معلوم نیس😂 

بدتر از اون تاپیک میزنن بعد میگن اصلا نظر ندید یعنی چه 

کاربر صحرا بود ک گفت  نمیدونم همسرم خیانت کرده  یا نه؟ پیام داده ب دوست دختر دوستش  بعد اخرسر هم گفت همسرم ب لطف خدا سربلند بیرون اومد از امتحان نظر نینی سایتی ها ب درد خودشون میخوره وگرنه زندگی من خراب میشد😂😂😂 خو لعنتی تو خودتم مشکوک بودی بهش چ انتظاری از کاربرا داری

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

وای خدا یه چیزهایی میگن که حس میکنم اینا ملکه ن ، ما رعیت

اخه بعضیا حساسن ک باید خودشون رو بسازن زندگی واقعا بد امتحان میکنه همیشه نمیتونی لوس باشی 

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی