2777
2789
عنوان

ترمیم کننده قوی برای جای ابله 🙏

2756 بازدید | 17 پست

چن روزیه ابله مرغان گرفتم الان خوب شدم زخم و تاول ها دارن کنده میشن جاشون قرمزه و بعضی ها گودن دکتر. ترمیم کننده بهم داده ول زیاد خوب نیست 

اگه کسی ترمیم کننده خوب میشناسه یا استفاده کرده تاثیر داشته معرفی کنه

مرسی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه یک ازدوستام بچه بود گرفته بود یدونش جاش مونده هرچی اون رشد کرد این جای ابله هم بزرگتر شد 😂

اگه دست نزنی جاش نمیمونه 

ولی ترمیم کننده هم میخوای استفاده کنی زود تر باید بخری من دیر رفتم دکتر گفت الان دیگه بی فایده س 

اگه دست نزنی جاش نمیمونه ولی ترمیم کننده هم میخوای استفاده کنی زود تر باید بخری من دیر رفتم دکتر گفت ...

نمیدونم چی بخرم دکتر بهم مدیلن اولترا داد ولی اصلن تاثیری ندارع

اگه دست نزنی جاش نمیمونه ولی ترمیم کننده هم میخوای استفاده کنی زود تر باید بخری من دیر رفتم دکتر گفت ...

شمام تاول بزرگ بودن یا جوش بون ک جاشون مونداخه من اینقد تاول ها بزرگ و چرکی بودن فکر نمیکردم ک دیگه خوب شم

شمام تاول بزرگ بودن یا جوش بون ک جاشون مونداخه من اینقد تاول ها بزرگ و چرکی بودن فکر نمیکردم ک دیگه ...

نه مال من تاول نبود مثل جوش بود ولی عفونی شده بودن 

ببین کرم پودر و اینا اصلا نزن وچند روز اول نباید اب میزدی 

چند روزه گرفتی؟؟ 

نه مال من تاول نبود مثل جوش بود ولی عفونی شده بودن ببین کرم پودر و اینا اصلا نزن وچند روز اول نباید ...

دکتر بهم گفت هر روز برو حموم تا تاول ها بترکن ولی من نرفتم چون هر دفه بدتر میشد 

دوهفته