فردا قراره سزارین بشم. دفعه پیش با بیحسی سز شدم تما متاسفانه تا سه روز سرگیجه داشتم. میدونم نباید تاچند ساعت سرمو بلند کنم اما بدون بلند شدن چطور به بچه شیر بدم. لطفا کمک کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم فردا واسه منم دعا کن ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم به پهلو بخواب به بچه شیر بده اگ همراه داری باید خیلی کمکت کنه مراقب بچه باشه یکمم سر نی نی رو بده به سمت بالا شیر خدایی نکرده نپره تو گلوش
اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘
وقتی هم تو اتاق عملی و دارن نی نی رو دنیا میارن سرتو تکون نده من از استرسی که داشتم هی سرمو تکون دادم تا چند روز سر درد داشتم دکتر گفت نباید سرتو تکون میدادی
عزیزم اصلا نباید سرت تکون بدی و بچه رو بگیرن زیر سینت اگه هم سختت هست تو بیمارستان بهش خشک بده من که به بچه دومم شیر خشک تو بیمارستان میدمچون سزارینی بی حسی هستم و واقعا سخته تو حالت خو ابیده به بچه شیرداد