2777
2789

فردا قراره سزارین بشم. دفعه پیش با بیحسی سز شدم تما متاسفانه تا سه روز سرگیجه داشتم. میدونم نباید تاچند ساعت سرمو بلند کنم اما بدون بلند شدن چطور به بچه شیر بدم. لطفا کمک کنید

عزیزم من روز اول که بچه دنیا اومد اصلا بلن نشدم خواهرم همرام بود بچه رو زیز سینه میگرفت خداروشکر سر درد نگرفتم

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدشم که تونستم چیزی بخورم دکتر بهم گفت تا چند روز قهوه ونسکافه وچایی زیاد بخور بزار اثر بیحسی زودتر ازبدنت دفع بشه

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد

سلام عزیزم فردا واسه منم دعا کن ایشالا که زایمان راحتی داشته باشی نی نیت صحیح و سالم بیاد بغلت گلم به پهلو بخواب به بچه شیر بده اگ همراه داری باید خیلی کمکت کنه مراقب بچه باشه یکمم سر نی نی رو بده به سمت بالا شیر خدایی نکرده نپره تو گلوش

اگ میشه برای خونه دارشدنمون ی صلوات بفرستین😘😘😘😘😘😘 اگ ذکری برای خونه دارشدن بلدید ممنون میشم بهم بگین😘😘😘😘

وقتی هم تو اتاق عملی و دارن نی نی رو دنیا میارن سرتو تکون نده من از استرسی که داشتم هی سرمو تکون دادم تا چند روز سر درد داشتم دکتر گفت نباید سرتو تکون میدادی

😍چون تــودارم همه دارم...دگرم هيچ نــبــايــد😍

من بیهوشی کامل بودم نشسته بچه ام رو شیر میدادم اصلا سردرد و سرگیجه نداشتم خیلی راضی بودم 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
من بیهوشی کامل بودم نشسته بچه ام رو شیر میدادم اصلا سردرد و سرگیجه نداشتم خیلی راضی بودم 

آره منم اصلاً مشکل نداشتم. بيهوشي کامل خيلي بهتره ولي الان ديگه کمتر دکتر‌ها انجام ميدن که فکر مي‌کنم به خاطر ريکاوري بعد از عمل باشه.

عزیزم اصلا نباید سرت تکون بدی و بچه رو بگیرن زیر سینت اگه هم سختت هست تو بیمارستان بهش خشک بده من که به بچه دومم شیر خشک تو بیمارستان میدمچون سزارینی بی حسی هستم و واقعا سخته تو حالت خو ابیده  به بچه شیرداد