2777
2789
عنوان

ارتودنسیی

224 بازدید | 31 پست

خاهرا من امسال کنکوری ام از طرفی میخام ارتودنسی کنم وضع دندونام خرابه 

ولی خانواده نمیزارن میگن اینجوری نمیتونی درس بخونی عقب میوفتی 

ولی خودم خیلی خیلی دلم میخاد بندازم اصلا ی مشکل جدیه برام 

لطفا راهنماییم کنین

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

میتونی حرف بزنی فقط اوایلش توی خوردن اذیتی ی ذره وگرنه میتونی حرف بزنی که

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام بده اتفاقا بهترین موقس زیاد بیرون هم نمیری تا دوره اش تموم بشه.

درد داره روزایی که کش ها رو عوض می کنن با مسکن بهتر میشی.

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

چکار به درس داره☹️

من میخواستم انجام بدم قیمتشو گفت پرام ریخت

دندونام تقریباً مرتبه به هرکی میگم میخوام ارتودنسی کنم میگه لازم نداری اما چه کنم که همون یذره نامرتبی که داره رو مخمه

ارتودسنی چه ربطی به درس داره من الان خودم کلاس هشتمم تابستون هم ارتودنسی کردم به درس ربطی نداره که اولاش یکم درد یا باهاش راحت نیستی بعد یک هفته عادت میکنی

کوچولوام درخواست ندین🫠😂

میتونی حرف بزنی فقط اوایلش توی خوردن اذیتی ی ذره وگرنه میتونی حرف بزنی که

بخدا منم همینو میگم بهشون 

میگم نهایتش ۱ هفته اس دیگ عادی میشه

پس بنظر شما انجامش بدم اره؟

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

بخدا منم همینو میگم بهشون میگم نهایتش ۱ هفته اس دیگ عادی میشهپس بنظر شما انجامش بدم اره؟

انجام بده عزیزم 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

چکار به درس داره☹️من میخواستم انجام بدم قیمتشو گفت پرام ریختدندونام تقریباً مرتبه به هرکی میگم میخوا ...

خوب کامپوزیت کن

ماهی کوچولوی من زود بیا که دریای دلم خالیست..🤱🤰👼

انجام بده مشکلی ام از بابت درس خوندن پیش نمیاد ، خیالت راحت

مرسی عزیزم که جواب دادی❤️

پس انجامش میدم اینا منو درک نمیکنن الان چن ساله من بخاطر دندونام ی لبخند راحت نزدم 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️