بچه ها سفارت یه کشور دیگه که تو تهران مثلا مستقره کارمنداش اهل اون کشورن یا ایرانی هستن هر چی میدونید بهم بگین میخام برم سفارت یه کشور خارجی یا عربی بهشون بگم بهم پناهندگی بدین یا به مسئولین پناهندگی تو کشورتون بگین که پناهندگی بهم بدن جونم در خطره و پلیس کاری برام نمیکنه ، نظرتون چیه چون من تهران نیستم میخام فرار کنم برم تهران برم سفارت خونه دبی یا عربستان ، عمان یا کشور خارجی بنظرتون به نتیجه میرسم؟
برای پتاهندگی باید وارد خاک اون کشور شده باشی یعنی توی خاک اون کشور باید تقاضای پناهندگی بدی
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی بهم گفت بهت پناهندگی نمیدن دی از پا درازتر باس برگردی میخام اول برم سفارتشون ازشون بپرسم
خب تو تهران هم ک نکنم برات کاری کنن، اینا واسه زندانی های دو تابعیتی هیچ غلطی نکردن شما که تو خاک کشور خودتم هستی
و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت میکشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر میشوند و مثل یک درخت توخالی ، پوستهای بیش نیستند. و عاقبت به روزی میافتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمیدانند چرا زندهاند…
باید خودت رو برسونی یه کشوری که براشون زن ها اهنیت دارن اگر قضیه ات ناموسی هست باید بری اروپا کشورهای عربی که بدتر از ایران هستند