سلام من پسرم، کلی راجب ماینوکسیدیل پنج درصد تحقیق کردم یه عده به شدت طرفدارشن و یه عده به شدت مخالف، اونایی که طرفداشن میگن بعد چند وقت استفاده مرتب هم ریز موهاشون قطع شده هم موهای جدید در آوردن و کلی راضین، اون عده ای که مخالن میگن مو رو معتاد میکنه و با قطع مصرفش موها چند برابر میریزع و ارزش نداره، من چون ریزش موهام زیادع کلی دو دل بودم بزنم یا نه که امشب دلو زدم به دریا و اولین بار ماینوکسیدیل زدم به موهام، اگه شما هم دو دلی حتما تاپیکو ذخیره کن هر چند وقت یبار میام و بهتون میگم چی شد و آیا تاثیر داشت
نه یه محلوله ار داروخونه میخرین قیمتشم پایینه من۶۷ تومن خریدم، روزی یه بار به پوست سر میزنید و یکم ماساژ میدین، فقط نباید روی صورت بریزه و دستاتونم بعدش خوب بشورین چون هرجا بخوره پر مو میشع
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️
سلام آره یه ماهه دارم مصرف میکنم ریزش موهام دو هفته ای میشه که بیشتر شده و فعلا تاثیر دیگه ای ندیدم، البته من دور لبام و رو چونه هام که ریش در نیومده هم میزنم الان یه سری موهای نازک و بی رنگ در اومده ولی خب میگن برا اینکه جواب بگیری حداقل دو تا هفت ماه باید صبر کرد
ریزشتون در چه حاله بهتر شد ؟برند ماینوکسیدیلتون چیه ؟
سلام، ریزشم یه مدت بهتر شد ولی دوباره تقریبا یک ماهه که شروع و روزی حدود بیست تا سی تار میریزه ولی من چون خیلی وسواسیم حس میکنم بخاطر وسواسه و اگه بهش اهمیت ندم چیز خاصی نیست چون تا روزی ۱۰۰ تار هم طبیعیه، خودم فکر میکردم تاثیر خاصی نداشته ولی حالا که دقت میکنم میبینم که پوست کف سرم دیگه مثل قبل دیده نمیشه ، یادمه همیشه موهامو اینور اونور میکردم که پوست کف سر رو بپوشونه ولی الان اوکیم، ماینوکسیدیلم اول پاک دارو بود که بااونم نتیجه گرفتم ولی از وقتی ریزشم دوبارع شد رفتم مارک بهوزان خریدم ولی کلا بین مارکای ایرانی تفاوت چندانی نیست مهم اینه به پوست سرتون بخوره
ریزشتون در چه حاله بهتر شد ؟برند ماینوکسیدیلتون چیه ؟
ولی یه مشکلی داره که موها شوره میزنه، بخاطر الکل هست که پوست رو خشک میکنه، و چون مو رو یکم بدحالت میکنه من هرروز موهامو میشورم که چون شامپو میزنن موهام بشدت خشک و شکننده شده، یکی از بچهایی که تاپیک زده بود گفت بجای شامپو از صابون مراغه استفاده میکنه و موهاش کاملا خوش حالت و اوکیه