مادرشوهرم اصلا بمن زنگ نمیزنه مگه اینکه کار داشته باشه اگه دو روز بگذره بعد روز سوم بهش زنگ بزنی ناراحت میشه میگه خبرمو نمیگیری توقع داره هر روز بهش زنگ بزنم اما خودش نمیزنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دانشجوام ولی چون بچه ندارم عملا بیکار حساب میشم😂😂😂
پس خودت بد یاد دادی بهشون ...
البته من واقعا هرروز کلاس دارم اما از همون ترم اول بهشون فهمونپم آدم محصل سرش شلوغه نباید توقع داشت ازش که بعدا خونمون هم اومدن گله ای نباشه
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
من قبلا زنگ میزدم مادرشوهرم زنگ نمیزد منم الان مثل خودش شدم زنگ نمیزنم
خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
بابت این خیلی هم شاکی هستن ولی الان بدون دعوت برم بعدا بدون دعوت میان خوشم نمیاد
مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست « حافظ » دروغ میگن زمان حلش میکنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر میکنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘
من یکبار بی رودروایسی بهش گفتم مادر اتفاقا چند شب پیش صحبت شده با محمد گفتم مادر اگ زنگی نزنی یه زنگ ...
اوه چی کفت؟🤣