2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه حرف بامزه ای میزنن که ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1524 بازدید | 85 پست
پسرمن سه سال و نیمشه دیروز که باباش رفت شمال برای کار اومد پیشم نشست داشت صورتمو نازمیکرد میگه مامان ...

عه شما هستین خوبین شماااا...

نبودین گفتم شاید تعلیق شده باشین چون منو باز تعلیق کزدن

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

عه شما هستین خوبین شماااا...نبودین گفتم شاید تعلیق شده باشین چون منو باز تعلیق کزدن

سلام ممنون خوبم شکر شماخوبید؟من تعلیق نشدم ولی بی دلیل اکانتم بالانمیاورد.اعلاناتم هم خطامیزد

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون خوبم شکر شماخوبید؟من تعلیق نشدم ولی بی دلیل اکانتم بالانمیاورد.اعلاناتم هم خطامیزد

خوبم ممنون آقا ارسلان خوبن...اها اره سایت بعضی وقتا قاط میزنه الان من ۲۰روزه ک پروفم تاییید نشده تا امروززز...والا من باز تعلیق شدمممم🤦‍♂️اینقدر خط گرفتم خسته شدم

خوبم ممنون آقا ارسلان خوبن...اها اره سایت بعضی وقتا قاط میزنه الان من ۲۰روزه ک پروفم تاییید نشده تا ...

ممنون ارسلانم خوبه شکر

سایت که داغون‌شده .ویرایش نمیشه کرد الکی سایت میپره اعلانات نمیاد الکی تعلیق میشه🤦🏻‍♀️

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

ممنون ارسلانم خوبه شکرسایت که داغون‌شده .ویرایش نمیشه کرد الکی سایت میپره اعلانات نمیاد الکی تعلیق م ...

واسه منم خرررابههههه بخدااا یکی از تاپیکام اصلا نیستش😂

فعلا فقط تو شکمم سکسکه میکنه به حرف زدن نرسیده😂😂

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بزرگه ث هاش میزنه خوشم میاد

کوچیکه ۹ ماهه س

همه ش میگ عممممه عممممه😒😶

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

پسرم کلاس دومه،،،کتابشو دادم دستش بخونه دیدم داره دزدکی نگام میکنه و ریز ریز میخنده،، گفتم چیه؟؟؟ گفت مامان اینقدر تو خوشگلی که دلم میخواد همش نگات کنم برای همین نمیتونم کتابمو بخونم

دختر من شیطونی میکنه عصبی میشم داد میزنم میگه مامانی ناراحت نشو مراقبت از بچه سخته دیگه😐

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

هر وقت از دستش ناراحت میشیم ، میگه یک چیزی می خواستم بهتون بگم ولی دیگه نمیگم 

میگه من دوست ندارم عاشقتم 😂

گاهی اوقات هم حرفای بد میزنه ،میام دعواش کنم بیشتر خنده ام میگیره😂 

😐🤷🏻‍♀️

پسر داییم 5 سالشه به مامانش میگه میخام برای خودمو و بابام زن بگیرم

بچه تصوری از این نداره که مامان خودش زن باباشه!

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!