2777
2789

دخترم سه سالشه و مدام کارتون نگاه میکنه و یهو اومد گفت سربازا مامانمو بکشید

😢😂این همه بچه بزرگ کن اینو بهت بگه

https://t.me/Mlody_kor

دختر منم سه سالشه بعضی وقتا یه حرفایی میزنه🤪 

وقتی دعواش میکنم میگه مگه من دختر تو نیستم مگه دوستم نداری مگه زندگیت نیستم🥲🥺😃

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۴ سالش بود سرما خورده بود 

یه حرفی بهم زد شوکه شدم هیچوقت یادم نمیره 

داشتم پاشویه میکردم برگشت گفت مامان من کی خوب میشم آخه من هر وقت مریض میشم تو خیلی اذیت میشی 🥰💖

یعنی من اون لحظه کم بود ایست قلبی کنم از حرفی که زد 😊❤️

دخترم خودشو میندازه زمین باناز میگه وای اوتادم تومک آهنگم میذارم بلد نیستا ولی بااهنگ همخوانی میکنه ۲ سالشه

پسرم نزدیک ۴ سالشه رد میشه میگه مامان اگه اذیت کنی هاپو میخورتتا

دختر منم سه سالشه بعضی وقتا یه حرفایی میزنه🤪 وقتی دعواش میکنم میگه مگه من دختر تو نیستم مگه دوستم ن ...

اوخودااا ،خدا حفظش کنه

من فقط تف میکنم

جیغ میزنه میگه تف نکن بدم میاد😂

https://t.me/Mlody_kor

اوخودااا ،خدا حفظش کنهمن فقط تف میکنمجیغ میزنه میگه تف نکن بدم میاد😂

😄

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد از یکسال ،دختر قشنگ من با آی وی اف  آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 برای بچه دوم ،خرداد ۱۴۰۳ انتقال دادم...  منفی شد💔دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد .....تو اوج ناامیدی فروردین ۱۴۰۴ طبیعی باردار شدم اما بازم خدا نخواست تو ه‍فت هفته سقط شد💔. خدایا شکرت سه ماه بعد از سقطم روز ۱۶ شهریور بیبی چکم مثبت شد خدایا صحیح و سالم تو آغوشم بذارش🤲🏻