2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیزحمت اگه جوابشو گرفتی منم لایک کن

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

میشه منم لایک کنین؟

چرا لایک میکنی هنوز نگفتن که🤣

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

من تو آزمونا درصدم خوبه. کتاب خیلی سبز و نشر الگو میزنم و برای مرور موج آزمون و سه سطحی. چیزاییم که ...

برا یاد گرفتنش دبیرت دبیرای مدرسه بود یا فیلم دیدی

من تو آزمونا درصدم خوبه. کتاب خیلی سبز و نشر الگو میزنم و برای مرور موج آزمون و سه سطحی. چیزاییم که ...

موندم بینه کلی دبیر کلافه شدم

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

عهههه منم نگینممم

خوشبختمممممم نگیییین😍😍😂😂

پشت کنکوری ؟نظام جدید؟

برا یاد گرفتنش دبیرت دبیرای مدرسه بود یا فیلم دیدی

بیس یادگیریم دبیرای مدرسمه و پیشخوانی خودم بعدا اگه ایراد داشته باشم فیلم میبینم یعنی اصلا یاد نگرفته باشم

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

بیس یادگیریم دبیرای مدرسمه و پیشخوانی خودم بعدا اگه ایراد داشته باشم فیلم میبینم یعنی اصلا یاد نگرفت ...

مرسی

موندم بینه کلی دبیر کلافه شدم

سال 400 یکی از دوستام کنکور داد قبلش قضاتی شهرمون کلاس حضوری داشت اون از تدریسش راضی بود ولی خب چند جا خوندم میگفتن که اخلاقش اوکی نیست.

ی مبحثو انتخاب کن از همه دبیرای مدنظرت همون مبحثو ببین، ببین کدوم بهتر درس میده اونو انتخاب کن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من