تکراروتکرار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 6116 عنوان کسایی که فیزیک درصد بالا زدن 333 بازدید | 15 پست چطوری بخونمش چه دبیری پیشنهاد میدین بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱 1403/09/05 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراروتکرار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 6116 میشه منم لایک کنین؟ چیزی نمیگن الان بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5325 بیزحمت اگه جوابشو گرفتی منم لایک کن هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4594 من تو آزمونا درصدم خوبه. کتاب خیلی سبز و نشر الگو میزنم و برای مرور موج آزمون و سه سطحی. چیزاییم که ایراد دارم ویدیو های یحیوی رو میبینم با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5325 میشه منم لایک کنین؟ چرا لایک میکنی هنوز نگفتن که🤣 هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5325 من تو آزمونا درصدم خوبه. کتاب خیلی سبز و نشر الگو میزنم و برای مرور موج آزمون و سه سطحی. چیزاییم که ... برا یاد گرفتنش دبیرت دبیرای مدرسه بود یا فیلم دیدی هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
چیپس_سرکه_نمکیم عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2466 چرا لایک میکنی هنوز نگفتن که🤣 😂😂😂 یه نفر گفت که ازموناش خوبه
تکراروتکرار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 6116 من تو آزمونا درصدم خوبه. کتاب خیلی سبز و نشر الگو میزنم و برای مرور موج آزمون و سه سطحی. چیزاییم که ... موندم بینه کلی دبیر کلافه شدم بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5325 عهههه منم نگینممم خوشبختمممممم نگیییین😍😍😂😂پشت کنکوری ؟نظام جدید؟ هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4594 برا یاد گرفتنش دبیرت دبیرای مدرسه بود یا فیلم دیدی بیس یادگیریم دبیرای مدرسمه و پیشخوانی خودم بعدا اگه ایراد داشته باشم فیلم میبینم یعنی اصلا یاد نگرفته باشم با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
negin240 عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5325 بیس یادگیریم دبیرای مدرسمه و پیشخوانی خودم بعدا اگه ایراد داشته باشم فیلم میبینم یعنی اصلا یاد نگرفت ... مرسی هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️
_تاسیان عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 4594 موندم بینه کلی دبیر کلافه شدم سال 400 یکی از دوستام کنکور داد قبلش قضاتی شهرمون کلاس حضوری داشت اون از تدریسش راضی بود ولی خب چند جا خوندم میگفتن که اخلاقش اوکی نیست.ی مبحثو انتخاب کن از همه دبیرای مدنظرت همون مبحثو ببین، ببین کدوم بهتر درس میده اونو انتخاب کن با خویشتنم خوش است زین پس، من و من
تکراروتکرار۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/12/11 تعداد پست: 6116 سال 400 یکی از دوستام کنکور داد قبلش قضاتی شهرمون کلاس حضوری داشت اون از تدریسش راضی بود ولی خب چند ... مرسی دختر بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱