سلام دوستان شاید واقعا واقعا عجیب باشه ولی من خواب دیدم داخل خونه بودم و یواشکی دور از چشم والدینم سیگار می کشیدم تازه با حالت استئصال..انگار معتادا😐 یا مثلا خواب دیدم داشتم التماس خواهرم میکردم ک بذاره یه نخ بکشم چون داشت مثلا ترکم میداد یه مدته هرازگاهی خواب سیگار میبینم خیلی وسوسه ام میکنه 😐 گزارش نزنید.. فرض کنید اینقدر وسوسه میشم که گاهی دلم میخواد واقعا برم بکشم..اما چون گناهه، خطرناکه، بوش تابلوئه، و نمیتونم بهونه بیارم، نمیتونم بکشم 😐😐😑😑 آقا یه راه حل بدید واقعا هر وقت بهش فکر میکنم دلم میکشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چقدر بچه و ساده ای از خدا بخواه کمکت کنه هر وقت یادش افتادی ی استغفرالله بگو اگه اینم کمکت میکنه از بچگی زن سیگاری میبینم ازش چندشم میشه حالم از دستش و دهنش به هم میخوره حاضرم ی مرد معتاد خیابانی برام لقمه بگیره اما ی زن سیگاری نه