2777
2789
عنوان

تعبیر خواب عجیب ‼ یعنی بی معنیه⁉

50 بازدید | 6 پست

سلام
دوستان شاید واقعا واقعا عجیب باشه
ولی من خواب دیدم داخل خونه بودم و یواشکی دور از چشم والدینم سیگار می کشیدم تازه با حالت استئصال..انگار معتادا😐 یا مثلا خواب دیدم داشتم التماس خواهرم میکردم ک بذاره یه نخ بکشم چون داشت مثلا ترکم میداد
یه مدته هرازگاهی خواب سیگار میبینم
خیلی وسوسه ام میکنه
😐 گزارش نزنید.. فرض کنید اینقدر وسوسه میشم که گاهی دلم میخواد واقعا برم بکشم..اما چون گناهه، خطرناکه، بوش تابلوئه، و نمیتونم بهونه بیارم، نمیتونم بکشم
😐😐😑😑 آقا یه راه حل بدید واقعا هر وقت بهش فکر میکنم دلم میکشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ادامس بجوید شاید یادت بره

راهی نیست واقعا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا به یک گناه نزدیک شدید که میتونه اعتیاد آور واز بین برنده باشه.

روزی صد بار ذکر استغفار بعد از غروب کمک کننده هست.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

احتمالا به یک گناه نزدیک شدید که میتونه اعتیاد آور واز بین برنده باشه.روزی صد بار ذکر استغفار بعد از ...

درسته
ممنونم
میتونه تاثیر این باشه ک نماز نمیخونم؟

چقدر بچه و ساده ای    از خدا بخواه کمکت کنه    هر وقت یادش افتادی ی استغفرالله بگو      اگه اینم کمکت میکنه  از بچگی زن سیگاری میبینم ازش چندشم میشه حالم از دستش و دهنش به هم میخوره حاضرم ی مرد معتاد خیابانی برام لقمه بگیره  اما ی زن سیگاری نه  

درستهممنونممیتونه تاثیر این باشه ک نماز نمیخونم؟

بله میتونه

انشاءالله ،اگر مشکلی پیش اومده، زودتر برطرف بشه و راه درست را پیش بگیرید.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین