2777
2789
عنوان

نشتی کیسه اب

288 بازدید | 10 پست

سلام من ۵ روز سرکلاژکردم الان دو روز ابریزش دارم آب گرم و بی رنگ هست دیروز رفتم زایشگاه منو فرستاد سونو ، سونو خداروشکر خوب بود دیگه هر چی گفتم تست امینوشور نگرفتن، ولی امروز بازم ابریزش دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم قبول نمی‌کرد بکنه. میشه براش کاری کرد اگه سوراخ شده باشه؟

نه متاسفانه 

حتما برو یه دکتر دیگه اگه عفونت کنی بده 

تعجب میکنم چطور دکترت قبول نکرده؟ 

سونو نگفته مایع دور جنین کم شده یا نه؟ 

برو به دکترت بگو بازم آبریزش داری شاید این بار آمینو بگیره

@queenمریم سلام تورو خدا برام دعا کنین فردا قراره برم دوباره دکتر دعا کنین خدا بچه مو برام نگه داره

واااای عریزم❤️ تو‌ رو خدا استرس نداشته باش ، استرس برا خودت و جنینت خوب نیست ، عزیز دلم اگه به لطف خدا این بچه قسمتت باشه مطمئن باش هیچی نمیتونه اونو ازت بگیره❤️ دیگه چرا نگرانی ؟ انشاالله به لطف خدا همه چی خوب پیش میره و صحیح و سالم بغلش میگیری ، استرس برا هر دوتون سمه ، وقتی همه آزمایشا و سونو مشکلی نداشته چرا غصه میخوری؟ راحت به زندگیت برس و استراحتت رو بیشتر کن ، این چند ماه هم مثل برق و باد میگذره و برات میشه خاطره😍 عزیزم برا سلامتی هر دوتون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم تقدیم به حضرت مادر(س) ، تو نماز شب هم به شرط لیاقت دعاگوت هستم ، الهی خدا مادر و فرزند رو از تمام بلاها دور کنه و سلامتی و عافیت و شادی مهمون خونتون باشه🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
رفتم تست دادم منفی بود ولی بازم ابریزش دارم دعا کن برام

خوب خدا را شکر که منفی بوده 

انشاالله هیچی نیست بیخود به خودت استرس نده 

انشاالله خیلی زود این مدت باقی مانده بارداریت با صحت و سلامتی طی میشه و زود نی نی تپل مپلت میاد بغلت 

استراحت کن و مراقب خودت باش