سلام من ۵ روز سرکلاژکردم الان دو روز ابریزش دارم آب گرم و بی رنگ هست دیروز رفتم زایشگاه منو فرستاد سونو ، سونو خداروشکر خوب بود دیگه هر چی گفتم تست امینوشور نگرفتن، ولی امروز بازم ابریزش دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واااای عریزم❤️ تو رو خدا استرس نداشته باش ، استرس برا خودت و جنینت خوب نیست ، عزیز دلم اگه به لطف خدا این بچه قسمتت باشه مطمئن باش هیچی نمیتونه اونو ازت بگیره❤️ دیگه چرا نگرانی ؟ انشاالله به لطف خدا همه چی خوب پیش میره و صحیح و سالم بغلش میگیری ، استرس برا هر دوتون سمه ، وقتی همه آزمایشا و سونو مشکلی نداشته چرا غصه میخوری؟ راحت به زندگیت برس و استراحتت رو بیشتر کن ، این چند ماه هم مثل برق و باد میگذره و برات میشه خاطره😍 عزیزم برا سلامتی هر دوتون ۱۰۰ تا صلوات میفرستم تقدیم به حضرت مادر(س) ، تو نماز شب هم به شرط لیاقت دعاگوت هستم ، الهی خدا مادر و فرزند رو از تمام بلاها دور کنه و سلامتی و عافیت و شادی مهمون خونتون باشه🤲