2777
2789
عنوان

نتیجه سونوگرافیم بیاید بگم چی شد…

456 بازدید | 25 پست

دیشب واستون تعریف کردم که توی ۴ هفته و ۱ روز قرص سایتوتک مصرف کردم که خونریزی و دفع لخته و گوشت داشتم، فردای سقط رفتم سونوگرافی که متخخص سونو گفت بچه دفع شده ولی بقایا چندتا لکه خونه داری، بهم قرص داکسی ساکلین و مترژن داد که داروخونه اشتباه به جای مترژن بهم متفورمین داد، دیروز بهد گذشت ۴ روز باز رفتم دکتر زنان که با دستگاه سونوی مطبش سونو انجام داد و گفت من ساک حاملگی میبینم، من مردم و زنده شدم، خیلی نگران تاثیر قرصا روی جنینم بودم.

امروز رفتم دوباره همون سونوگرافی اولی گفتم شما چی‌میگید اونا چی میگند، اینبار سونو از روی شکم انجام داد(دفعه پیش سونو واژینال بود) گفت خانم متخصص زنان درست میگند یه چیز گرد به اندازه ۶ میل داخل رحمت هست ولی هر گردی گردو نیست، این یا لخته خونه که دفع میشه و یا ساک حاملگیه که اندازش خیلی کوچیکه و توقف رشد داشته، هفته آینده یا این ساک همراه با خون های باقی مونده داخل رحمت دفع میشه یا توقف رشد داره و ختم بارداری میدیم، دوباره قرص مترژن (متیل آرگونوین) نوشت، به نظرتون به حرف کی گوش کنم؟ قرصا مصرف کنم یا بزارم ببینم هفته دیگه قلبش تشکیل میشه یا نه؟؟ من همین الان هم روزی یکبار لکه بینی دارم. 

سلام عزیزم رفتی سونو بگو چی شد ؟

سلام، ساک بارداری و کیسه زرد این هفته تشکیل شده ولی هنوز قلب نه و فرصت هست چون من ۵ هفته هستم، 

داخل رحمم پر از لخته های خون که اصلن نمیشه درست ساک بارداری تشخیص داد، 

بتام هم چک شد که نسبت به هفته پیش دوبرابر شده بود امروز دوباره باید برم چک کنم ببینم افزایش داشته با کاهش

التماس دعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لایق باشم حتما دعات میکنم انشالله که هر چی صلاحه همون بشه

سلام، رفتم سونو دوباره گفت ساک بارداری هست ولی برای تشکیل قلب هنوز وقت هست

دکتر متخصص خیلی خوب رفتم گفت دوباره برو دارو مصرف کن و بنداز، چون من تشمین نمیکنم که مشکلی براش پیش نیمده باشه😭😭

سلام، رفتم سونو دوباره گفت ساک بارداری هست ولی برای تشکیل قلب هنوز وقت هستدکتر متخصص خیلی خوب رفتم گ ...

😥😥😥😥😥عزیزم ناراحت شدم 

ولی کار صحیح هم همین هست  ممونه سلامت خودت و اون بچه به خطر بیفته 

انشالله بازم مادر میشی منم تو همچین شرایطی بودم و خیلی گریه کردم وقتی برا دومین بار مجبور شدن تکرار کنم اما خدا خودش میدونست من واقعا شرایطشو  نداشتم  ار  رو ناچاری دفعه اول دست به این کار زدم دفعه دومم که گفتم عب نداره نگه میدارم دکتر همکار و دوست داییم بود گفت خانوم از من میشنوی نگه ندار ممونه سالم باشه یا نباشه این یه ریسکه که اگه از اینجا برگردی هم به خودت هم بچه ظلم کردی

انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد عزیزم

😥😥😥😥😥عزیزم ناراحت شدم ولی کار صحیح هم همین هست ممونه سلامت خودت و اون بچه به خطر بیفته انشالله ...

دعام کن بیفته، 

به نظرت با ۱۰ تا قرص میفته؟؟ 

دکتر میگه دفعه پیش خیلی زود مصرف کردی باید صبر میکردی بین ۶ تا ۸ هفته مینداختی، اونموقع چیزی نبوده که توی ۴ هفته انداختیش.

اره عزیزم میفته با دکترت مشورت کن درست میگه زود استفاده کردی

شما چند هفته استفاده کردید؟؟ 

دکترم گفت ایندفعه حتما میفته و اصلن نیاز به کورتاژ نیست، من همش استرس دارم ولی…

من هفت هفته و دو روز یه بار ده روز بعدشم یه بار دفعه دوم سریع سقط شد

سلام، ببخشید من الان ۶ هفته و دو روزمه، امروز ۱۰ تا سایتوتک مصرف کردم، خیلی لخته دیدم ولی جنین و ساک و اینا ندیدم، هنوزم خیلی کم دفع لخته دارم ولی خونریزیم خیلی کمه، به نظرت افتاده؟ دیگه دل درد ندارم یعنی دکترم گفت اگه دل درد داشتی قرص هیوسین مصرف کن که تا مصرف کردم دل دردم خوب شد. 

سلام، ببخشید من الان ۶ هفته و دو روزمه، امروز ۱۰ تا سایتوتک مصرف کردم، خیلی لخته دیدم ولی جنین و ساک ...

سلام عزیزم ببخشید من دیروز سایت نیومدم 

مطمئنم احتمالا  تا الان دفع داشتی  

عزیزم حالت چطوره چکار کردی؟

سلام عزیزم ببخشید من دیروز سایت نیومدم مطمئنم احتمالا تا الان دفع داشتی عزیزم حالت چطوره چکار کردی ...

خونریزیم قطع شد کلا ، فکر نمیکنم افتاده باشه، ساعت ۱۲ دکترمو میبینم که باید چه خاکی به سرم بریزم.