2777
2789
عنوان

شما بودین قبول میکردین

117 بازدید | 7 پست

یک خواستگار دارم با مشخصات زیر:

قد:186

تحصیلات:ارشد حسابداری

شغل:حسابدار شرکت

ماشین:207+تارا(ماشین اصلیش 207 هست اما یک تارا هم داره؛قصد فروشش رو داره ولی گه گاهی با اون هم بیرون میره)

از لحاظ اعتقادی به خانواده ما خیلی شبیه هستند(هر دو مذهبی هستیم)

شغل پدر:سرهنگ بازنشسته

شغل مادر:دبیر ریاضی بازنشسته

وضع مالی شون تقریبا خوبه؛دوتا خونه دارن که دادن اجاره و قراره بعد ازدواج پسرها هر خونه رو بدن به یک پسرشون{کلا دوتا پسر هستند؛یعنی خانواده شون چهار نفره هست}

از لحاظ تیپ و قیافه هم متوسط رو به بالا هست

همه چیش اوکی هست اما من میترسم بعدا کیس های بهتری برام پیدا بشه و پشیمون بشم

پ.ن:خیلییییی زیاد بهم ابراز محبت میکنه؛از اردیبهشت403 باهاش آشنا شدم و همیشه خیلی جنتلمن طور و مهربون برخورد میکنه

طبق گفته خودش تا جواب قطعی من صبر میکنه{من چون خواهر بزرگتر دارم هنوز موضوع رو با مادرم مطرح نکردم}

خیلی مورد خوبیهدر انتظار مورد های بهتر اینو از دست نده

قضیه رو به مامان بزرگم هم گفتم؛اون هم نظرش مثبت بود

میگفت پسره خونه و ماشین و شغل ثابت داره؛کلا دوتا بچه هم بیشتر نیستن و ارث زیادی بهش میرسه{خونه بزرگ و باغ دارند}

قبول کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اخلاقاتون بهم میخوره قبول کنخودت شاغلی یا نه و تحصیلاتت چقدره

خیر شاغل نیستم

من دانشجو دکتری هستم{بدلیل اینکه میترسم هویتم فاش بشه؛از گفتن رشته و دانشگاه معذورم}+از نظر تحصیلات از ایشون بالاتر هستم(هم رشته هم دانشگاه)

والا خیلی از نظر اخلاقی ایشون رو نمیشناسم؛چون همیشه ملاقات هامون خیلی کوتاه بوده

اما بنظر پسر آروم و سر به زیری هست

منم مثل تو بودم. همیشه فکر میکردم مورد بهتری میاد. البته الان پشیمون نیستم به کسایی که جواب رد-دادم. ولی کاش به همسرم هم جواب رد میدادم و باز منتظر میموندم.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
منم مثل تو بودم. همیشه فکر میکردم مورد بهتری میاد. البته الان پشیمون نیستم به کسایی که جواب رد-دادم. ...

من قبلا به چند نفر جواب رد دادم و الان زندگی همسراشون رو که میبینم میگم کاش قبول میکردم

من قبلا به چند نفر جواب رد دادم و الان زندگی همسراشون رو که میبینم میگم کاش قبول میکردم

من به یکیش همچین حسی دارم.ولی باز یکم شک دارم که اگه با من هم بود این مدلی میشد. یا شاید فقط از دور قشنگه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم