2821
2789
عنوان

شوهرم برای بار اول➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 55 پست
جان جان بخدا اگه بدونی چقدر ذوق کردم برات خوشبخت بمونیییییی هرروز بیشتر از قبل أخ خدا اینطور زن و شو ...

براش دتاکس واتر درست کردم 

محل کارش نمیشه بفرستم انشاالله تا۲ میاد 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جان جان بخدا اگه بدونی چقدر ذوق کردم برات خوشبخت بمونیییییی هرروز بیشتر از قبل أخ خدا اینطور زن و شو ...

با سیب و به لیمو 

مردم تاخوندمش 😂الهی تاابد برات بیقرارباشه وتند بزنه قلبش  و چشاش  تاهمیشه میخکوبت باشه 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

یادش بخیر شوهرم اوایل ازدواج ازاین کارا میکرد

من 4ساله ازدواج کردم 

این اولین بار بود 

خیلی خوشحالم کرد 

واقعا دستخطش بده،ولی عالیه😍🥰😂

فکر کن حالا مرزبانه و توی کلانتری هم کار می‌کنه😆

بهش میگم تو باید دکتر میشد

2823
2791
2779