2777
2789
نه موندگاری نداره من رز جوردانی گلد و دوان دارم اونام موندگاری نداره ولی یه چیزی که عاشق این رژای او ...

درسته واقعا .سرب نازایی هم‌میاره هم در بارداری خطر داره .ولی این سه هسته ای با جیب من درست در میاد😁

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه اورلستینگه. رژ بادوام‌میخای باید سری ماتشو بگیری یا یه سری رژ لب مایع داره اونا م ماندگاریشون ...

ماتش کدومه ؟قیمتش مثل اینه؟

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
درسته واقعا .سرب نازایی هم‌میاره هم در بارداری خطر داره .ولی این سه هسته ای با جیب من درست در میاد😁

😁😁😁😁😁😁

گوش به زنگ‌باش همیشه کانال ت.لگرام مشاورتو چک کن آف که خوردبگیر من رژ جوردانی گلدمو ۲۴ خریدم خخخخ الان ۵۶ تومنه 

😁😁😁😁😁😁 گوش به زنگ‌باش همیشه کانال ت.لگرام مشاورتو چک کن آف که خوردبگیر من رژ جوردانی گلدمو ۲۴ ...

به مشاوره بگم تخفیفارو بهم میگه؟؟الان یه رژ فوق مات هست۱۶ تومن .افش تموم شده بنظرت؟

عه خوب زود سفارش بده ماتش خوبه موندگاریش عکسشو بزار

متاسفانه اف نداره😢😢مال قبلا بوده ...یاسی جون که نمیاد آدرس بپرسم.این کرم پودره تا کی اف داره میگم شاید رژ هم بخرم 

وای من عاشق رنگ‌بادمجونیشم😍😍😍😍😍 این سری خیلی رنگای شادی داره مال تابستون بود فک کنم اینا چند؟

اینا ۱۹ بوده .من دیر رسیدم .😢😢😢