2777
2789
دکتر خوب نمیشناسم .دوس دارم اول این محصولو امتحان کنم اخه پوستم بخاطر این کرم پودرای مسخره لک پیدا ک ...

نه تونر و لوسیونو نگیر فعلا اول با روغن چای سبز تی تری درمان کن جوشاتو 

بنفشه که مال بالای 40 ساله ویه چیزی میگم همیشه در نظر بگیر کلا چربی کرم بیشتر از سرمه پس اگه چربی ...

اهان پس سرمو بگیرم بعد میتونم جای کرم شب ازش استفاده کنم تغذیه میکنه پوستمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر خوب نمیشناسم .دوس دارم اول این محصولو امتحان کنم اخه پوستم بخاطر این کرم پودرای مسخره لک پیدا ک ...

نه فقط با تونر و لوسیون قطعا نمیره

باید محصولاتو کامل استفاده کنی

یعنی هم ژل شستشوی صورت هم تونر هم لوسیون صورت هم روغن تی تیری رو مصرف کنی تا روی صورتت جواب بده

اگه لک هم داری یه سرم ضدلک داره اوریفلیم که کاتالوگ بعدی آف میخوره اون سرم فوق العادست 

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم
نه فقط با تونر و لوسیون قطعا نمیره باید محصولاتو کامل استفاده کنی یعنی هم ژل شستشوی صورت هم تونر ه ...

ایون اوتو میگی؟

اون برای پوستای چربم خوبه؟ 

من کرم ویتامین سی الارو گرفتم خیلی سبکه ها ولی باهاش جوش زدم میگم ایون اوت جای جوشم از بین میبره

نه فقط با تونر و لوسیون قطعا نمیره باید محصولاتو کامل استفاده کنی یعنی هم ژل شستشوی صورت هم تونر ه ...

مرسی عزیزم .پس منتظر این سرم میمونم .

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
ایون اوتو میگی؟ اون برای پوستای چربم خوبه؟  من کرم ویتامین سی الارو گرفتم خیلی سبکه ها ولی با ...

آره ایون اوت هرکی یه بار مصرف کرده عاشقش شده

جای لک و جوش رو میبره

پوستم روشن میکنه

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم