2777
2789
ولی من مشکل جوشم با تونر چای سبز حل شد ببین این کرمای کوچیک هست از سری لا نیچر اونا جذبشون چطوره؟ ح ...

لوسیون های صورت منظورته

اصلااااا حتی ذره ای حالت چربی ندارن

من خودم لوسیون صورت تی تیری رو مصرف میکنم

عاشقشمممم

یعنی نمیدونم قبلش چیکار میکردم واقعا😁😁

کاش یه بار دیگه به دنیا میومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم بپرس 

خانومی من صورتم خیلی جوش میزنه جاشونم مونده .یه کرم پودر مات با قیمت مناسب دوست دارم بخرم با یه چیزی که جوشامو ببره 

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
خانومی من صورتم خیلی جوش میزنه جاشونم مونده .یه کرم پودر مات با قیمت مناسب دوست دارم بخرم با یه چیزی ...

چند تا سوالمو جواب بده اول عزیزم

چندسالته؟

پوستت چربه یا مختلط؟

جوش سرسیاه هم داری یا نه؟

چند تا سوالمو جواب بده اول عزیزم چندسالته؟ پوستت چربه یا مختلط؟ جوش سرسیاه هم داری یا نه؟

۲۱ سالمه.نه گاهی چربه گاهی خشک دقیق نمیدونم😁جوش سرسیاه نه ولی چرکیه 😖

کیستم ؟؟؟؟                                                                یک تکه تنهایی !!!
این از چای سبز چربتره چای سبز مال پوست چربه آلوورا مال مختلط و نرمال

بین این سه تا کدومش برای پوست من مناسبتره من میخام‌تغذیه شه پوستم علاوه براون پوستموم چرب نکنه 

۲۱ سالمه.نه گاهی چربه گاهی خشک دقیق نمیدونم😁جوش سرسیاه نه ولی چرکیه 😖

خوب ببین عزیزم قطعا جوشهای تو الان هنوز توی دوره جوش غرور جوانی هستن

پس حتما حتمااااا دکتر برو برای دریافت محصولات کاملاااا تخصصی و درمانی

بهت قول میدم یه دوره 3 ماهه مصرف کنی دیگه چیزی توی صورتت نمیمونه

من همسن تو که بودم صورتم جوشای وحشتناکککک بزرگ میزد 2 3 ماه فقط کاملا به پوستم رسیدم زیر نظر دکتر باورت نمیشه خوب شد و راحت شدم

البته الانم هرازچندگاهی جوش میزنم اما جوش معمولی که سریع هم با مراقبت از بین میره

بعد از دوره درمانت میتونی از محصولات تخصصی پوست مختلط اوریفلیم استفاده کنی.

اما در مورد کرم پودر الان 2 نوع کرم پودر برای پوست چرب و مختلط آف خورده

یکی جوردانی گلد که شده 52 تومن

یکی هم دوان که شده 31 تومن

و البته سطح جوردانی و پوششش بالاتر از دوان هست.ولی هردو مشتری دارن و مشتری ها هم راضی هستن واقعا

ببین همین نازی جون مشاور هستن ازش بپرس  ولی روغن چای سبز حتما بگیر سری پیور اسکین هم آف خورده ...

اره دیدم ۳۲ تومن .خیلی خوبه یعنی دیگ جوش نمیزنم؟جاشون میره؟

خوب ببین عزیزم قطعا جوشهای تو الان هنوز توی دوره جوش غرور جوانی هستن پس حتما حتمااااا دکتر برو برای ...

دکتر خوب نمیشناسم .دوس دارم اول این محصولو امتحان کنم اخه پوستم بخاطر این کرم پودرای مسخره لک پیدا کرده .با این ست تونر و لوسیون میره بنظرتون؟

بین این سه تا کدومش برای پوست من مناسبتره من میخام‌تغذیه شه پوستم علاوه براون پوستموم چرب نکنه 

بنفشه که مال بالای 40 ساله

ویه چیزی میگم همیشه در نظر بگیر

کلا چربی کرم بیشتر از سرمه

پس اگه چربی کمتر میخوای سرم انتخاب کن عزیزم

اره دیدم ۳۲ تومن .خیلی خوبه یعنی دیگ جوش نمیزنم؟جاشون میره؟

ببین من از محصولات لاونیجر راضی بودم ولی نازی جون میگه پیور اسکین تخصصی تره بهتره تو پیور اسکین بگیری چون منم یه جا خوندم برای جوش دوره نوجوانی خوبه محصولاتش

خوب ببین عزیزم قطعا جوشهای تو الان هنوز توی دوره جوش غرور جوانی هستن پس حتما حتمااااا دکتر برو برای ...

ده تومنم هزینه ارسالشه؟؟چند وقته دستم میرسه؟