2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر ایده آل تخمش رو ملخ خورده گشتم نبود نگرد نیست😆

😁😁😁😂😂😂

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

آره چند تا تو دیوار مهربانی آویزون کردن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

تعریف هر کس ممکنه از ایده ال متفاوت باشه.یعنی یه یه مرد از دیدگاه یه زن ایده ال باشه و از دیدگاه زن دیگه نباشه.تعریف شما از ایده آل چیه؟به هر حال مردی که همه خصوصیات خوب رو با هم داشته باشه کمیابه شایدم نایاب  

مرد ایده ال زمانی اتفاق میوفته که شما بر طبق معیار هایی که براتون واقعا اهمیت داشت و تو الویت اول بود همسرتون رو انتخاب کنید.

اینجور ی میشه وصله خودتون..عین خودتون..کسی که میتونه شمارو کامل کنه همچنین شما اون رو..

اینجوری مرد ایده ال میشه..همچنین زن ایده ال..

چون طرفین یکی مثل خودشون پیدا کردن و در کنارش کامل میشن و به ارامش میرسن قطعا.

اما از من که مرد هستم مثلا بپرسن از دید شما مرد ایده ال تو این زمونه کی میتونه باشه؟

من میگم مردی که فداکار باشه..وفادار باشه..معتقد باشه..پر تلاش باشه..حلال حروم سرش بشه..

دنبال روزی حلال باشه..اعتیاد (از هر نوعش)نداشته باشه.

مودب و دلسوز باشه..با اخلاق باشه..جو گیر نباشه..ظاهر بین هم نباشه!

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.