2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر ایده آل تخمش رو ملخ خورده گشتم نبود نگرد نیست😆

😁😁😁😂😂😂

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...

آره چند تا تو دیوار مهربانی آویزون کردن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

تعریف هر کس ممکنه از ایده ال متفاوت باشه.یعنی یه یه مرد از دیدگاه یه زن ایده ال باشه و از دیدگاه زن دیگه نباشه.تعریف شما از ایده آل چیه؟به هر حال مردی که همه خصوصیات خوب رو با هم داشته باشه کمیابه شایدم نایاب  

مرد ایده ال زمانی اتفاق میوفته که شما بر طبق معیار هایی که براتون واقعا اهمیت داشت و تو الویت اول بود همسرتون رو انتخاب کنید.

اینجور ی میشه وصله خودتون..عین خودتون..کسی که میتونه شمارو کامل کنه همچنین شما اون رو..

اینجوری مرد ایده ال میشه..همچنین زن ایده ال..

چون طرفین یکی مثل خودشون پیدا کردن و در کنارش کامل میشن و به ارامش میرسن قطعا.

اما از من که مرد هستم مثلا بپرسن از دید شما مرد ایده ال تو این زمونه کی میتونه باشه؟

من میگم مردی که فداکار باشه..وفادار باشه..معتقد باشه..پر تلاش باشه..حلال حروم سرش بشه..

دنبال روزی حلال باشه..اعتیاد (از هر نوعش)نداشته باشه.

مودب و دلسوز باشه..با اخلاق باشه..جو گیر نباشه..ظاهر بین هم نباشه!

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.