2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نه

74 بازدید | 4 پست

سلام.

من ۱۹ساله ام و یکی از اقوام درجه ۲خواستگارمه

بنا به دلایلی امسال پشت کنکورم و یکماه هست که دارم با این آقا آشنا میشم و ۲۹ساله هستن.اوایل درس خواندنم خیلی خوب و مفید بود اما الان ۲هفته هست که روز به روز از درس دورتر میشم و ساعت مطالعه ام صفر شده و از یه طرف حس میکنم داره وابستگی ایجاد میشه و واقعا نگران درسم هستم.

این آقا از هر لحاظ باهم تفاهم داریم و خب نگرانم که اگه جواب رد بدم خودشو از دست بدم .اما واقعا به درس و کنکورم داره لطمه وارد می‌کنه اما از یه طرفم حس میکنم بهش علاقه دارم ولی نمی‌دونم این حس چقد درسته !از اینکه جواب رد بدم و دیگه همه چی تموم بشه هم نگرانم!درسمو خیلی دوست دارم و آیندم برام مهمه و داره بهش لطمه وارد میکنه

به نظرتون چیکار کنم؟خیلی گیجم و خب کسی ندارم که درست راهنماییم کنه.خیلی میترسم .یکبار به این آقا جواب رد دادم و خیلی پشیمون شدم.از هر لحاظ تفاهم داریم ولی نمی‌دونم چیکار. کنم 

کار درست چیه بنظرتون؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
قبول کنم و کنکور و آشنایی رو پیش ببرم
1
33%
جواب رد بدم و فکر کنکور باشم اینم بگید اگه پشیمون شدم چیکارکنم
2
66%

تاپییک من رو یخون جواب سوالتون میگی 

یه روزی دقیقا تو جایگاه شما بودم

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

زمانی تو سن کم ازدواج کن

که مطمعن باشی این آدم بهترین موقعیت زندگیته، و دیگ بهتر ازش نمیاد برات

تو هنوز دانشگاه، سرکار نرفتی،اگ فک میکنی بعد از ورود ب اجتماع هم هیچ کیسی بهتر از این آقا برات نیست، زنش شو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.