2777
2789

بستگی داره چی بسازی دیگه ساده باشه متوسط باشه شیک باشه چقد بخوای خرج کنی واسه خونه هرچی بیشتر خرج کنی شیک تر میشه 

خداجونم میشه به منم یدونه نی نی خوشمل بدی اینماه نی نیم بیاد تودلم منم مامان بشم؟!😘 میشه برای نی نی دارشدنم صلوات بفرستی؟! 😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد هم بستگی به مصالح مصرفیتون داره 

مثال پنجره دو جداره گرون تر از المینیوم یا پنجره اهنی گرونه و به صرف نیست.

این مثال کوچیکه 

شرکت پیمانکاری متره و براورد میکنه تا فی اخر رو میگه.

اونجوری اصولی تر هست زمان پایان کارم میدونید.

سلام وقتتون بخیر.

معمولا در ساخت و ساز ها خیلی سعی میکنن هزینه ها در حدی باشه که به صرفه باشه برای پیمانکار!!

این خوب هست سوداوری زیادی داره براتون و..

اما اون بنده خدایی از همه جا بی خبر وقتی میاد میخره بعد از چند سال دچار مشکلات جانی و مالی و.. میشه باید یقه کی رو بگیره 

و یا میتونه یقه کی رو بگیره اون موقع ؟!..

نمونه اش ساختمونایی که تو زلزله کرمانشاه نو بودن ولی تخریب شدن!

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.