تنهایتنهای مدیر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 2416 عنوان دوراهی کدوم سفر رو برم | مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 17 پست نامزدم با خانوادش که فایملیمونن میخان برن یه سفر دو سه روزه به منم گفتن برم باهاشوناز طرف دانشگاه هم قراره بریم جایی حالا نمیدونم کدومو برم احتمالا این اخرین سفر مجردی و دانشجویی م باشه از اونورم دلم نمیخاد دلشو بشکنمچه کنم 1403/09/05 | 00:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3229 جدی ببین من همسر شمارو نمیشناسم و نمیدونم این حرفو چطوری زده ولی وقتی اول زندگی اونم دوران نامزدی دوستاتو به همسرت ترجیح میدی بعدا همینو میتونه بهونه کنه راه براه بره سفر مجردی تهشم بگم توهم رفتی با دوستات وفتی من بودم
تنهایتنهای مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 2416 ببین من همسر شمارو نمیشناسم و نمیدونم این حرفو چطوری زده ولی وقتی اول زندگی اونم دوران نامزدی دوستات ... نه اصلا اینحوری نیست حمایتمم میکنه خب منم تاحالا سفر دانشجویی نرفتم بعدا حسرت میشه رو دلم ولی تا اخر عمر میتونم با شوهرم برم تفریح و مسافزت
کنجدی۹۵۰۳ عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 3229 نه اصلا اینحوری نیست حمایتمم میکنه خب منم تاحالا سفر دانشجویی نرفتم بعدا حسرت میشه رو دلم ولی تا اخر ... خب گفتم که ادما فرق دارن شوهر خودم حساسه رو اینچیزا که چقدر اولویت منه باز خودت بهتر میشناسی ببین یه بهونه درست حسابی پیدا کن برای نرفتن با نامزدت