2777
2789
عنوان

واکسن یه سال و نیمگی بچه ها تو رو خدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش پاشویه کن برای پاشویه شلوارشو در بیار تا نیمه بدنش بذار تو آب ولرم  . دستمال گذاشتن فایده نداره ..واکسن 18ماهگی همینجوره دختر من دو روز نمیتونست راه بره من فکر کردم واکسن بد زدن فلج شده اینقدر گریه کردم که نگو 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا

اه چقدر واکسن بده به خدا دارم داغون میشم انقدر سر بچه استرس گرفتم و تا الان حرص خوردم که وزنم از هفتاد و دو کیلو به پنجاه و شیش کیلو رسید .نمیدونم همه همینطورن یا فقط من اینجورم

اه چقدر واکسن بده به خدا دارم داغون میشم انقدر سر بچه استرس گرفتم و تا الان حرص خوردم که وزنم از هفت ...

همه همینجورین . حالا هرچی بزرگتر میشه مشکلاتش هم بزرگتر میشه .. ولی خیلی از نگرانیهای ما بیمورده بچه ها بنظر ضعیف میان ولی اینجور نیست خدا خودش محافظشونه 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
نمیدونم والله آخه فقط تب داره شایدم سرماخورده وهنوزعلائمش ظاهرنشده

نمیدونم ولی وقتی من برای بچه هام زدم گفتن که نه تب میگیره نه کمپرس میخاد که تبم نکردن ولی برای بقیه واکسناشون تب داشت