2777
2789

هر چار ساعت دارم به بچم دارو استامینوفن میدمنمیاد پایین تبش همش بالا سی و هشت و نیمه تا کی اینجوریه بچه ها شمام اینجوری شدن یا غیر طبیعیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌دوشنبه واکسن یک سالگی دخترم‌روزدم الان دوروزه تب داره وقطع نمیشه نمیدونم به واکسن ربطی داره یانه من هم‌ شیاف میزارم وشربت پروفن میدم اما یک ساعتی قطع میشه ودوباره تب میکنه

طبیعیه عزیزم حتمن لباس کم تنش کن خونه هم زیاد گرم نباشه حتمن حتمن قطره استامینفونشو سر وقت بهش بده تا فرداش همینطوری تب داره

آرزوهاتو یه جا یادداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه ؛ خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که 

پسر من تب نداشت فقط تا دو روز نتونست راه بره .دو روز دیگم می لنگید.. بدترین واکسن بود واسه من

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چرا بچه من اینجوری شده پس چرا بعضیا اصلا بچشون هیچ اتفاقی براش نمی افته

ببرش خونه مامانت یا کسی ک بچت دوسش داره... از سرش میوفته دردش.... دود عنبر نسارا بده به جا آمپولش

به پیج کاریِ من سر بزنید آبجیا،قدمتون رو گولیا چشام.     @daf_player_nafass

سلام عزیزم اره دختره من خییلی شب اول اذیت کرد اخر هم شیاف براش گزاشتم ولی سه ساعت بعد باز تب کرد ک با کاسنی پاشویش کردم طرف صبح بهتر شد.

مثبت فکر کنید،اتفاقهای مثبت رخ میدهد...

این واکسن خیلی سخته پسر منم خیلی اذیت شد تا ده روز بعدش تب داشت اصلا کنترل نمیشد که با تجویز دکتر سفکسیم دادیم تا بعد ده روز تبش قطع شد به جای استامینوفن شربت بروفن میدادم