elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 عنوان بچه دوقلو 🥲 232 بازدید | 12 پست خانما من۲ ساله ازدواج کردمو چندماه دیگه میخوام اقدام کنم برای حاملگیاما تو برنامه هام هست که دوتابچه بیارم کلابنظرتون برم دکتر و بااivf دوقلو بیارم ؟چون خودم خیلی دوست دارم دوقلواما نمیدونم از پسش برمیام یانه ؟میشه کمکم کنید دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت 1403/09/04 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هزاربارتعلیق عضویت: 1402/02/15 تعداد پست: 3473 بچس دیگهمن یه جفت دارم و الان که یکم بزرگتر شدن راحت تر هستمبا هم بازی میکنن و اذیت نمیکنن منو۳ سالشونهما ژنتیکشو داشتیماما بدون ای وی اف هم میشه چند قلو داشت..با دارو
مامان_مهربون_آینده1 عضویت: 1392/02/04 تعداد پست: 13711 پزشکان هیچ توصیه ای برای دوقلویی ندارن چون جزو بارداری های پرخطرهدر ضمن ivf اونقدر دردسر و بگیر نگیر داره که اصلا به کسیکه سالمه و شکم اولشه توصیه نمیشه برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 بچس دیگهمن یه جفت دارم و الان که یکم بزرگتر شدن راحت تر هستمبا هم بازی میکنن و اذیت نمیکنن منو۳ سال ... تو ژن همسرمم هست ...اما طرف خودم نه، راستش یه کمم با عمل و اینا میترسم اپا از یه جهت میگم خوبه یکباره تموم میشه دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 پزشکان هیچ توصیه ای برای دوقلویی ندارن چون جزو بارداری های پرخطرهدر ضمن ivf اونقدر دردسر و بگیر نگیر ... اره همسرمم موافق نیست خیلی...اما خودم خیلی دوقلو دوست دارم دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
maryammy_ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1554 @elahe__lh سلام عزیزم خوبیچرا تاپیک عکس لباست ترکید ؟ داشتم میخوندما
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 @elahe__lh سلام عزیزم خوبیچرا تاپیک عکس لباست ترکید ؟ داشتم میخوندما سلام عزیزم فکر کنمچون خیلی بحث شد توش☹☹☹خودمم داشتم جواب بچه هارو میدادم یهو دیدم تعطیل شده دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
maryammy_ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1554 سلام عزیزم فکر کنمچون خیلی بحث شد توش☹☹☹خودمم داشتم جواب بچه هارو میدادم یهو دیدم تعطیل شده واقعا که متاسفم براشون یه عده جزء دعوا کردن و جر و بحث کار دیگه ای ندارنیه لباس خیلی خوشگلم پوشیده بودی اندامت هم عالی بود میخواستم نظرم رو بگمراستی بهت درخواست دوستی هم دادم گفتم شاید تگم رو نبینی
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 واقعا که متاسفم براشون یه عده جزء دعوا کردن و جر و بحث کار دیگه ای ندارنیه لباس خیلی خوشگلم پوشیده ب ... مرسی عزیزم لطف داری اره خیلی بحث های بیهوده میکننما که نمیتونیم عقاید کسی رو تغییر بدیم دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
maryammy_ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1554 مرسی عزیزم لطف داری اره خیلی بحث های بیهوده میکننما که نمیتونیم عقاید کسی رو تغییر بدیم واقعا نمیدونن تو تاپیکی که دوست ندارن هم نیان یا اومدن تاپیکو ترک کنن زرتی گزارش میزننخیلی از لباس خوشم اومد به اندامت واقعا میومد
maryammy_ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1554 مرسی عزیزم لطف داری اره خیلی بحث های بیهوده میکننما که نمیتونیم عقاید کسی رو تغییر بدیم راستی اینستاگرام داری دنبالت کنم ؟
elahe__lh مدیر استارتر عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 454 راستی اینستاگرام داری دنبالت کنم ؟ دارم عزیزم ولی پیجم شخصیه☹☹ دل هایی که شاد میکنی میشه عجب شانسی اوردم های زندگیت
maryammy_ عضویت: 1402/12/07 تعداد پست: 1554 دارم عزیزم ولی پیجم شخصیه☹☹ مشکلی نیست گلم هر طور راحتیدختر آروم و ساکتی هستی معلومه ازت گفتم شاید پیج عمومی داشته باشیممنونم گلم بابت وقتی که گذاشتی