2777
2789
عنوان

مهریه چقد خوبه

217 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها

نامزدم وکیله، رو مهریه حساسه.

میگه 70 نهایتش.بیشتر نمیزنه.

هنوز با بابام صحبت نکردم،بعیده بابام این تعداد قبول کنه.برا خواهرم 300 زد بابام

نامزدم میگه اگه بابات قبول نکرد، خودمون بعد عقد بریم سکه ها رو تغییر بدیم همون 70 تا.

چیکار کنم به نظرتون؟

من نمیدونم فقط میدونم سکه ضامن خوشبختی نیست ، مهم محبته ، چه بسا بعدش بیشتر از این مبلغ سکه ها توی زندگی با محبت همسرت بدست بیاری❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خریه /= از الان میگه بریم تغییرش بدیم چقدر پلن داره 🤣💔

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

یعنی چی بعدش بریم تغییر بدیم مهریه رو 

چقد روداره ،از کی تاحالا مرد تعیین میکنه چقد مهر کنه 

از الان میترسه نکنه روزی بخوای جدا شی یا مهریه بگیری ازش 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

چقد لجبازه

باهاش ب مشکل میخوریا

اگه دوسش داری و میخوای باهاش بمونی بگو باشه بعدا کمش میکنیم ولی نکن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

سکه داداشم با 30میلیون حقوق 4 سالی یدونه میده. مهریه سکه بی ارزش‌. مهریه باید ملک و زمین باشه همون م ...

خودشم گفت میتونیم به جا سکه بزینم، دارایی هامون نصف بشه .من قبول نکردم

یعنی چی بعدش بریم تغییر بدیم مهریه رو چقد روداره ،از کی تاحالا مرد تعیین میکنه چقد مهر کنه از الان م ...

حس میکنم مردایی که کم مهریه میزنن، فکر اینن که طرفو خواستن طلاق بدن راحت باشن