2777
2789
عنوان

چیکار کنم آپارتمانمون فروش بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 37 پست
اتفاقا واسه این مشتری اخی همین کارا کردم وکلی راهکار واسه گرفتن وام بهشون یاد دادم  تازه دو دفع ...

خودتو اصلا ناراحت نکن خرید و فروش خونه قسمت و زمان خودشو داره انشاالله به زودی بیای و اعلام کنی خونتون با قیمت خوب به فروشرفته .خب مشتری صدجا خونه میبینه یکیشو میپسنده اگه دوبار اومده دیده یعنی به دلش نشسته مگر اینکه واحدهای دیگه قیمتو پایینتر بزارن و امکاناتش بیشتر باشه طبقه3یا4بدون اسانسور که نیستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم. طبقه اولیم ولی پارکینگ نداریم    

همین که طبقه ی اول هستین مشتری خودشو حتما به دنبال داره و عالیه.در ضمن اگه نیت ختم صلوات هم داری تکمیلش کن من مطمنم کارتون به خیرو خوشی سامان میگیره.

همین که طبقه ی اول هستین مشتری خودشو حتما به دنبال داره و عالیه.در ضمن اگه نیت ختم صلوات هم داری تکم ...

عزیزم مرسی. ختم صلواتم چهارده هزار بود تموم شد. ختم بسم الله ۱۵ روزش مونده میخوام ادامش ندم‌ خیلی ناامید شدم

به هیچ عنوان ناامید نشو حتما مصلحت اینه اینطوری نمیمونه عجول هم نباش .سه ماه واسه فروش خونه که مدت زمان زیادی نیست چه بسا خیلی ها زمان بیشتری منتظر می مونن پس توکل به خدا کن و ختم بسم الله را هم به اتمام بدسون.منتظر خبر خوبت می مونیم.