سلام آجیای گلم. سه ماهه خونمونا گذاشتیم واسه فروش تا حالا کلی اومدن خونه رو دیدن یه سریاشون که کلی ایراد گرفتن ورفتن یه سری هم تقریبا گفتن که پسندیدن ولی بعدش خبری ازشون نمیشه. ختم صلوات گرفتم. ختم بسم الله که امروز روز ۲۵ام وناامید شدن و نصفشا نگفتم . دیگه میگم اگه فروش نرفت بقیشا نمیگم. اینقد امروز ناامید بودم. من همیشه واسه همه چیز باید کلی صبر کنم وهمیشه بدترینا نصیبم میشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انشاالله که به زودی خونتون فروش میره.عزیزم یه نکته در مورد فروش خونه که خودم چون خریدار بودم و خیلی اهمیت میدادم علاوه بر معیار نما ساختمان و قیمت ملک اخلاق خوب فروشنده است شما وقتی دیدی مشتری خانم و اقا اومدن سعی کن با روی خوش با خانم برخورد داشته باشی و از مزایای ساختمونتون و همسایه های خوبتون بگین.
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
انشاالله که به زودی خونتون فروش میره.عزیزم یه نکته در مورد فروش خونه که خودم چون خریدار بودم و خیلی ...
اتفاقا واسه این مشتری اخی همین کارا کردم وکلی راهکار واسه گرفتن وام بهشون یاد دادم تازه دو دفعه هم اومدن خونه رودیدن ولی امروز فهمیدم رفتن دوتا واحد دیگه رو تو ساختمونمون دیدن