2777
2789
عنوان

درد ایودی

84 بازدید | 5 پست

سلام خانما من امروز ایودی گذاشتم و موقع گذاشتن خیلی درد بدی داشت برام الان ی پمادی هست که دکتر گفت باید ازش استفاده کنم یه وسیله مثل سرنگ هم داره

انقد حواس پرتم یادم رفت از دکتر بپرسم ایودی ک برام گذاشت مسی بود یا هورمونی از کجا بفهمم؟

گفت یک ماه دیگه بیا برای چک کردن انقد میترسم از دردش

حالا ک اومدم خونه با یه نوزاد دوماهه بدنم گیج و گر گرفته اس و حال ندارم خانمایی ک تجربه داشتید از ایودی

تا چند روز اینجوریه و درد بدن هست و چطور از اون پماد استفاده بکنم

قبل از اینکه می رفتید باید مسکن می خوردید که موقع گذاشتن درد نداشته باشید. دردش معمولا تا ٢٤ ساعت طول میکشه. من اصلا درد نداشتم.

در مورد مسی یا هورمونی بودن، دکتر باید توضیح میداد براتون. الان اگر بروشور ایودی را دادند، می تونید بفهميد. وگرنه که باید از دکتر بپرسید. از روی هزینه هم شاید بشه فهمید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزینش ۲تومن شد میشه فهمید ؟

نمی دونم. من ایران زندگی نمی کنم. من حدود ٦ سال پیش نوع هورمونی (امریکایی اصل) را ١٠٠ یورو خریدم. الان نمی دونم یورو چنده، ولی حدسم اینه نوع مسی گذاشته

نمی دونم. من ایران زندگی نمی کنم. من حدود ٦ سال پیش نوع هورمونی (امریکایی اصل) را ١٠٠ یورو خریدم. ال ...

منم حدسم بر اینه ک مسی گذاشته چون گفت تا ۱۰سال از بارداری جلوگیری میکنه شنیدم ایودی هورمونی تا۵سال جواب میده 

منم حدسم بر اینه ک مسی گذاشته چون گفت تا ۱۰سال از بارداری جلوگیری میکنه شنیدم ایودی هورمونی تا۵سال ج ...

بله هورمونی بعد از حدود ٦ سال باید تعویض بشه.