2821
2789
عنوان

بروجردی ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 58 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله خیلی دلم گرفته حس میکنم افسردگی گرفتم😔

توکل به خدا کنید به امید خدا شرایط بهتر میشه . 

آوارگی و بی سرپناهی خیلی سخته

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
ازشب زلزله تا حالا یشب راحت نخوابیدیم چند شب بیرون تو ماشین خوابیدیم با بچه یساله مریض شد 

آره ایلام هم زلزله میاد . خونه شما مقاوم نیست؟

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....
منم هنوز سردرد دارم از بدخوابی.همش استرس

شما حداقل تو چادرین خیالتون راحته چیزی نمیاد رو سرتون ما هرشب منتظریم خونه خراب شه رومون بیشترم شبا میاد مثل صدای انفجار میمونه

دلیل زنده بودنم پسرم وباباش  
والا نمیدونم خودمون نساختیم اماده خریدیم نمیشه اعتماد کرد

امیدوارم به خیر بگذره از کار و زندگی افتادیم .

اره بخدا شبو روز نداریم انشاالله دیگه تمومه

خدا کنه 😔😔دلم میسوزه برای بچه هایی که تو سرما زیر چادر میخوابن توی کرمانشاه .چند روز پیش که آب افتاده بود زیر چادرهاشون . خیلی سخته خدا خودش به داد همه برسه 

اره بچه ها خیلی گناه دارن من روزای اول پسرم شیر خشک میخورد گریه میکردم که الان بچه های شیر خشکی اونج ...

بمیرم آره دقیقا چی میکشن 😔😔😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز