2777
2789
عنوان

اونایی ک ریاضی شون خوبه بیاین کمک

35 بازدید | 2 پست

چیکار کنم ریاضی هیچی نمیفهمم کتابم میخونم نمره نمیگیرم 

پس فردا امتحان دارم ی درس خوندم اون دوتا درسو چجوری بخونم سخته اصلا بلد نیستم تروخدا رد نشین ی راه حل بدین 

جواب هوش مصنوعی

نگران نباشید، با یک برنامه‌ریزی مناسب می‌توانید به دروس خود برسید و از امتحان خود بهترین نتیجه را بگیرید. اینجا چند نکته برای مطالعه مؤثر ریاضی آورده‌ام:

1. **تقسیم زمان**:
- **اولویت‌بندی**: از ساده‌ترین درس شروع کنید و به تدریج به دروس سخت‌تر بپردازید.
- **تقسیم زمان مطالعه**: هر درس را به بخش‌های کوچک‌تری تقسیم کنید و برای هر بخش زمانی خاص تعیین کنید. مثلاً 25-30 دقیقه مطالعه و سپس 5-10 دقیقه استراحت.

2. **مرور مفاهیم پایه‌ای**:
- قبل از هر چیز، مفاهیم پایه‌ای را مرور کنید. اگر پایه‌ای‌ترین مفاهیم را درک کنید، درک مسائل پیچیده‌تر آسان‌تر خواهد شد.

3. **استفاده از منابع تکمیلی**:
- ویدئوهای آموزشی آنلاین، کتاب‌های کمک درسی و وب‌سایت‌های ریاضی می‌توانند به شما کمک کنند تا دروس را بهتر درک کنید.

4. **تمرین و تکرار**:
- **حل مسائل نمونه**: از مسائل نمونه و تمرین‌های موجود در کتاب درسی استفاده کنید. هر چقدر بیشتر تمرین کنید، بهتر خواهید شد.
- **یادگیری از اشکالات**: اشکالات خود را بررسی کنید و سعی کنید دلیل اشتباهات خود را بفهمید.

5. **درخواست کمک**:
- اگر امکان دارد، از دوستان، خانواده یا معلم‌ها کمک بگیرید. گاهی توضیح دادن یک مطلب به دیگران یا شنیدن توضیحات آن‌ها می‌تواند به درک بهتر شما کمک کند.

6. **استراحت و مراقبت از خود**:
- **استراحت کافی**: مطمئن شوید که به اندازه کافی استراحت می‌کنید و خواب کافی دارید.
- **تغذیه مناسب**: مصرف غذای سالم و نوشیدن آب کافی می‌تواند تمرکز شما را بهبود بخشد.

اگر با برنامه‌ریزی و تمرین مناسب پیش بروید، می‌توانید موفق شوید. موفق باشید!

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.