2777
2789

به ترتیب از چپ به راست برای روزای 12 و 13 و 14 دوره اس.دوره ام هم 28 روزس.. 

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدیم

😂😂😂😂 زیارت قبول

منظورم اینه که تخمک گذاری یعنی 13 ام بوده؟خطش بازم با خط بالاییش 100 درصد همرنگ نشده ولی روز بعدش کمرنگ تر شده

یادش بخیر. منم با این کیتها داغون شده بودم. عاقبت ماهی که هیچ خطی روی کیت نبود باردار شدم.  

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

روز 13 مثبت بوده دیگه عزیزم. منم کیت میزدم این موارد پیش میومد. فقط وقتی مثبت شد باید تا سه روز اقدام داشته باشی واسه بارداری دکتر اینطوری بمن گفت

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 
روز 13 مثبت بوده دیگه عزیزم. منم کیت میزدم این موارد پیش میومد. فقط وقتی مثبت شد باید تا سه روز اقدا ...

من روز دهم و 12 ام اقدام داشتم.چون جنسیت دختر میخوام.12 ام خوبه پس؟

بله دیگه واسه دختر ی کم باید دیرتر اقدام کنی. انشااله ک خدا این ماه ی دختر خوشگل و سالم بذاره تو دلت. واست صلوات فرستادم گلم

اگه جنسیت دختر میخای باید دوسه روز قبل از تخمک گزاری یا دوسه روز بعد از تخمک گزاری اقدام کنی..ینی از وقتی پاک شدی تا یکی دو روز قبل تخمک گزاری اقدام کن ک دیگ روز تخمک گزاریت اسپرم دختر زنده مونده باشه فقط

اگه جنسیت دختر میخای باید دوسه روز قبل از تخمک گزاری یا دوسه روز بعد از تخمک گزاری اقدام کنی..ینی از ...

تخمک 12 یا حداکثر 24 ساعت زنده میمونه دو سه روز بعد ک دیگه تخمکی وجود نداره

بله دیگه واسه دختر ی کم باید دیرتر اقدام کنی. انشااله ک خدا این ماه ی دختر خوشگل و سالم بذاره تو دلت ...

ای جاان.. مرسی عزیزم.خدا از دهنت بشنوه انشاالله😊🙏.امیدوارم به همه آرزوهای قشنگت برسی