2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن میان کمک

103 بازدید | 27 پست

بچه ها من هیییچی از هیچ نوع پرنده ای نمیدونم امروز همسرم یه عروس هلندی گرفته چطوری باید باهاش رفتار کرد؟؟چکار کنم که باهامون دوست شه؟احساس میکنم داره میلرزه.از کجا بفهمم چند وقتشه ؟فروشنده بهش ارزن داده گفته فقط همینو بدید .کلا هر راهنمایی دارید ممنون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی؟پس همسرم میگفت فروشنده گفته احتمالا جنسیتش پسر یعنی خیلی هم بزرگ نیست .

دیه تقریبا 

بالغ حساب میشه این اکثر پراش دراومده

تشخیص جنسیتش پرنده ها سخته 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

فکر نکنم خیلی بزرگ باشه احتمالا زیر یکسالش هست.

نه باید به غیر از ارزن چیز های دیگه ای هم بدید.

اوایل اصلا نباید بگیریدش بزارید خودش رو دستتون بشینه.با دست بهش غذا بدید باهاش صحبت کنید خودش کم کم عادت میکنه بهتون

فکر نکنم خیلی بزرگ باشه احتمالا زیر یکسالش هست.نه باید به غیر از ارزن چیز های دیگه ای هم بدید.اوایل ...

قفسش کوچیک نیست؟؟ من وسواس دارم به نظرت زندگیم به گند کشیده نمیشه؟؟

عزیزم میشه منو راهنمایی کنی من احساس میکنم از پسش بر نیام

برویایی 

من عروسم خیلی بچه بود 

گرفتیمش 

این الان سخته کم کم عادت میکنه میاد بیرون میاد پیشت بزار اعتماد کنه

بعد اینکه عادت کرد زیاد از قفس بیرونش نیار 

روزی چند ساعت فقط اسباب بازی و ایناهم میخواد

عروس هلندی پرنده ای هس که ببینی 

میگی اصلاااااا بلد نیس بپیره 

ولی  یجوری میپره و میره که کف کنی😂

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

اینکه میلرزه نگران نباش کوچیکتر که هستن اینجورین بعد خوب میشن دونه هم اگه نوع خوبشو بخوای بگیری براش ارزن و تخمه و یسری چیزهای دیگه قاطی هست که گرونتره کیلویی ۱۶۰ تومن اونوراس میتونی بهش برنج پخته و سبزیجات بدی کلا هم شیطونن دوست دارن در قفس باز باشه برن بیان مراقب مبل و صندل و اینجور وسایل باش دائم در حال جویدن همه چیزن خوششون هم نمیاد زیاد بهشون دست بزنی مرتب ی کلماتی مثل بوس بده و بدو بیا رو باهاش تمرین کن تا یاد بگیره سوت بزن دوست داره بعد ک عادت کنه بهت میاد روی دست و پات میشینه