میدونم منظور شوهرم از تاپیک قبلیم که زدم این بود که من از دخترای بی بندوبار بدم میاد و اولویت اولم اعتقادات و حیا و بوده واسه همین مثال دوست دختر قبلیشو زد ولی بعضی از شماها چون گفتین معنیش اینکه شوهرت گفته عشقمو گذاشتم کنار سر حیا پس تو که دیگه هیچی یا گفتین حرفش خیلی بد بوده یعنی تورپ واسه نجابتت انتخاب کردم وگرنه اون جای تو بود باعث شد این موضوع برام جدی تر بشه و دعوای بدی باهاش بکنم میخان برم مشاوره. شوهرم عاشق منه از هر نظر همیشه هم میگه اون کجا و تو کجا ولی حرفای شما باعث شد دیدم به شوهرم بد بشه. تاپیکای قبلمو بخونید متوجه موضوع بشید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تاپیک قبلیت نمیدونم چیه ولی یه دوره ی فشرده تراپی بردار و بهش بگو هی بهت تاکید کنه بزرگ شو،بزرگ شو،بزرگ شو
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎
اره اره میخام برم جدی خیلی نیاز دارم من خیلی حساسم ولی تاپیک قبلیمم بخون مرسی
همه ی خانوما حساسن،منم هستم،ولی اینکه به خاطر حرف کاربرای اینجا با شوهرت بحثت بشه خیلی غیرمنطقیه عزیزم
میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎