2777
2789
عنوان

بچه ها ادرار بچه ام رفت تو گوشش توروخدا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 980 بازدید | 74 پست
مامی پسربچه عوض نکردید

نه دخترم هنوز شوشو رو پیدا نکردم ک ب اون مرحله برسم😂

فقط ی بار پسر بچه فامیل نوزاد بود بغلم بود یهو احساس کردم دستم داغ شدههههه  دیدم پی پی کرد  حالممم بد شد

بعد چند سال  می بینمش یادش میفتم 😂😑

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم چیزی بشه

فکر کنم همه ی پسر دارها از این تجربه ها دارن😂

منم یه بار پوشک پسرم رو عوض میکردم تا پاهاش رو بالا گرفتم جیش کرد.بالای سرش گوشی همسرم بود که یه هفته خریده بود.گوشی کلا خیس شد

همسرم تا یه ماه گوشی جواب میداد عوق میزد😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
عرررررر چه خوبم یادت میمونه همچیو 🤣🤣🤣گی خوردم گفتم پسر میخوام 😔🤣یه تک دختر کافیه 🤣🤣

😭🤣🤣

بچمم پسرم خوبه فقط طفلی مادرش عین استارتر اذیت میشهه

الهیییی

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

مطمئن باش اومده 🤣🤣🤣😂

وای 🙄🙄👀😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نه دخترم هنوز شوشو رو پیدا نکردم ک ب اون مرحله برسم😂فقط ی بار پسر بچه فامیل نوزاد بود بغلم بود یهو ...

😆😆😆😆

منم بچه ندارم 

ولی تا دلت بخواد بچه حموم بردم 

مامی عوض کردم 

آخر هفته هم یه نوزاد تازه ۲۴ ساعت مال خودمه همراه زائو خواهم بود برای یازدهمین بار

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

تو نه وای در مورد داداشت ممکنه،

دلم از دنیا سیر شد ...👀🙄😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

اره من خودمم پسر بچه ها (البته با ادبا) رو دوس دارمممولی اگه بشاشه رو خوده من چیییی 😭😭🤣

🥹🥹🥹🥹🤌

دیگه دیگه🤣

بخاطر همین قابلیتشون توالت های استاده دارن راحتنن

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد