2777
2789

سلام..پسرم هفت سال و چهار ماهش هست کلاس دومه..به اندازه کافی بابت قدش که از همسن خودش کوتاه تره ناراحتم و نگاه بقیه زن ها اذیتم میکنه.‌حالا اینا به کنار...از همون کوچیکی خیلی تو خونه اذیتم کرده.خواهرش رو اذیت میکنه..دروغ زیاد میگه..من یاد ندادم دروغ بگه..ولی مرتب دروغ میگه..وسایل خونه رو کوچیک بود خراب میکرد ولی الان یکی دو ماهه دوباره خرابکاری میکنه..مثلا خمیردندون رو تموم کرده بود که مثلا مسواک میزنه..نخ دندون رو کشیده بود بیرون تا جعبه اش رو برداره..دستمال کاغذی ها رو خیس میکنه تو دستشویی..‌یا شلوارش رو تو اتاق در میاره جلو خواهرش..حالا اینا کارای خونه اس...تو مدرسه خوب بود پارسال چون دوستی نداشت..امسال با یه پسر خیلی شلوغ تر از خودش دوست شده..خوشحال بودم که دوست پیدا کرده..ولی انگار دیروز زنگ ورزش با دوستش رفتن تو کیف یه پسری جیش کردن..هردو باهم..امروز زنگ زدن بهم بیام مدرسه خیلی حالم بد بود...گفتن ببر خونه مثلا اخراجه..ولی برای من واقعا اخراج حساب میشه😭😭😭چرا همه پسراشون انقدر عاقل و بالغن..قد بلند..چرا خدا یه پسر مورد دار بهم داده..تازه وضع دستخطش و درسش هم افتضاح..انقدر باهاش کار کردم خسته شدم‌.‌دخترم تو کلاس ماشالله شاگرد اوله و نمونه اس این چرا پس اینجوری شده😭

خدایا شکرت🌹🌹🌹

مشکلات این بچه ریشه ایه باید حل بشه👍🏼

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سنجش نرمال بود؟ بیش فعال نیست؟!

هر چند ی سری کاراش ممکنه دلیلش لجبازی یا جلب توجه باشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ببخشید مورد دار😂

خب بچه س

با مشاور حرف بزن

ای بابا

اینا نابغه ن

فقط عاشق درس نیستن

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

نمی دونم بخدا چجوری ی عده پسر با ادب تربیت میکنن

بچم ۶سالشه عقلش ب اندازه بچه ۳ساله اس هیچی نمیفهمه 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

پسربچه همینه هرجاببینی. طبیعت پسربچه کلا همینه 👍🏼

راستی بچه پیشفعالی نداره؟

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون