2821
2789
عنوان

و باز هم جنسیت😈😆

342 بازدید | 33 پست

سلام بچها..دقت وصحت تشخیص آزمایش سل فری DNA در تعیین جنسیت چقدره؟در هفته 16 ..جوابش اومد ک پسره..آنومالی هم گفتن پسر

فقط جهت اطمینان بیشتر میخوام بدونم..خیلی بهم میریزم بعضیا تو سایت میگن نه مال ما این شد و این نبود و فلان..نشخوار فکری میگیرم😕

اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیـــــــــــــــــــ کم پیش میاد انومالی بگه پسره و اشتباه باشه . 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
با این وجود شک داری؟؟ صد درصد پسره دیگه

نه شک ندارم..اما تو این سایت از شک و شبهات دوستان مغزم در عذابه😂

به من كه تو سو نو ان تي گفتن دختره من اطمينان كردم دارم براش خريد ميكنم😄 هفته ديگه سونو آنومال ...

به ان تی اعتمادی نیس...ب خوده من گفتن 60% دختر ولی نشد

عزیزم آزمایش سل فری چی هست؟فقط برای جنسیت انجامش دادی؟

سلام عزیزم..سل فری یک آزمایشی هست واسه بررسی کروموزوم های نوزاد جهت تشخیص عقب ماندگی های ذهنی ک جنسیت هم بررسی میکنن توش ک مهمه...هزینشم 1800 تا 1300 متغیره

سل فیری به اندازه کافی معتبرهست ایناییم که میان میگن مالما برعکس شد اکثرا شهرای کوچیکن و دکتره خیلی وارد نبوده البته مواردیهم بوده که از لج جاری و خواهر شوهر جنسیت اشتباه گفتن مبادا چشم بخورن بعد گفتن سونواشتباه کرده!!!

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
به منم تو سونوی آنومالی گفتن پسره اما خودم که چیزی ندیدم منم نگرانم الکی گفته باشن آخه همه چیزشو دا ...

سل فری هست ک هزینش بالاست 1میلیونو 800...ولی 100% میگه جنست چیه😆