بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلیـــــــــــــــــــ کم پیش میاد انومالی بگه پسره و اشتباه باشه .
به دنیا نیامدهایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بیراهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبودهایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر میکنیم..
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://ninisite.co/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
عزیزم آزمایش سل فری چی هست؟فقط برای جنسیت انجامش دادی؟
سلام عزیزم..سل فری یک آزمایشی هست واسه بررسی کروموزوم های نوزاد جهت تشخیص عقب ماندگی های ذهنی ک جنسیت هم بررسی میکنن توش ک مهمه...هزینشم 1800 تا 1300 متغیره
اللهم صل علی محمدوآل محمد❤پسر عزیزم درپناه خدا باش تا شنیدن صدای اولین گریه ات
سل فیری به اندازه کافی معتبرهست ایناییم که میان میگن مالما برعکس شد اکثرا شهرای کوچیکن و دکتره خیلی وارد نبوده البته مواردیهم بوده که از لج جاری و خواهر شوهر جنسیت اشتباه گفتن مبادا چشم بخورن بعد گفتن سونواشتباه کرده!!!