2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه یه زن مردو بزنه مرد نباید اونو بزنه یا باید بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 127 پست
شوخی یا از روی دعوا؟؟ گاهی من باشوهرم از این جور شوخیا میکنم میاد دستمو جر میده یا میزنه تو کمرم. ال ...

نه جدی

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
بله دیگه اونم منم مثل سگ میزنه.

خب چرا یه نیشگون دیگه زدن زن و داره

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این ک نزدی حرمتی نموند؟

نه نزدم ولی دیگه برام تموم شد 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
می‌دونم میگم اگه اول زن خب کنترل شو از دست داد مرد حق داره بزنه زن و

زن اگه این حق رو برای خودش قائل میشه که چون نتوانسته خودشو کنترل کنه پس شوهرشو زده ، باید اینم در نظر بگیره که شوهر هم نمونه خودشه کنترل کنه و میزندش

بهتره این خانم روی خودش کار کنه که بتونه خشمش رو کنترل بکنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نمیدونم بعضیا میگن دیگه به اینجام رسیده بخاطر اون 🥲

مشکل از اینه ماها اکثرا تربیت درستی از جانب خانواده و مدرسه نداشتیم و مهارت های ارتباطیمون ضعیف است 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

نه جدی

ما جدی هیچ دعوای شدیدی نداشتیم تا حالا یه بحث کوتاه و تمام شد. ولی اگر جدی با مردی بحث کنی اگر کنترل اعصاب نداشته باشه آره ممکنه دست بلند کنه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻