2777
2789

سلام بچها یکی از اشناهامون کارت قرمز داره دیوونس پزشک قانونی تایید کرده که دیوونس قیومش پدرشه بعد یه پرونده داشته که رفته دیوان 

دیوان هم با وجود پرونده پزشک قانونی نقض حکم کرده الان گفتن طرف باید بعد چندوقت احضاریه اومد بیاد ولی وکیل گفته باید سند بیاره یعنی ممکنه بااین دیوونه بودنش کارت قرمز بره زندان؟

میخنـבم‌به‌ جهانے کہ‌غمش را بـہ رُخ ما میکشـد:)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به قاضی داره حکم بده. ولیی اگر وکیل گفته سند بیار حتما قاضی گفته وثیقه بیار اگه ندادی زندان م ...

پس یعنی اینکه کارت قرمز داره دلیل نمیشه که ندنش زندان؟

اره. زندان میده. شاید از نظر قاضی سالم باشه. مگه وثیقه ندارین؟

پس پزشک قانونی چیکارس وقتی طرف دیوونس

نه نداریم متاسفانه

پس پزشک قانونی چیکارس وقتی طرف دیوونسنه نداریم متاسفانه

یه کاری کن قبل از  روز جلسه با قاضی صحبت کنین  شرایط رو بهش بگین شاید قبول کرد بدون وثیقه

درخواست ممنوع. شیرازیم حوصله ندارم 😉

یه کاری کن قبل از روز جلسه با قاضی صحبت کنین شرایط رو بهش بگین شاید قبول کرد بدون وثیقه

اخه اون دادگاه یه شهر دیگه هست 

واقعا دارم دیوونه میشم