2777
2789

براش لباس دوختم حتی همه کار خودم کردم 

تحویل رفتم اندازه رفتم براش زدم 

دوروز پیش لباسشو تحویل دادم 

پیام داده شوهرم میگه تخفیف بده 

منم کم کردم ولی هنوز پولو نریخته 

چجوری بهش یادآوری کنم من پولمو می‌خوام لازم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا پول نریخته لباس چرا دادی😑

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بهش پیام بده وشماره کارتت روبفرست بگو ممنون لازم دارم

چشمت به امضام افتاد😭 یدونه ازته دلت بگو الهی آمین قربون دلت برم شایدباهمین دل پاک تو خدا مانع شد تا همسرم این شغل روانتخاب نکنه.یاامام زمان (عج)منتظر ظهورتیم🌹

یک روز دیگه صبرکن نداد

بگو

مثلا قسط دارم اجاره دارم،یاجنس بایدبخرم تاظهرپولو واریزکنیدلطفا

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شریک ندارم نه این پیام نمیشه شمار کارتمم دوروز پیش فرستادم

بگو پیام واریزنیومده

شماواریز کردی؟ من بنویسم که دادی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من یه سری محصول پوستی همکارم برام آورد بزوووور گذاشت تو کیفم گف باید بخری و همه خریدن فقط تو موندی و...

منم توی رودرواسی گفتم باشه فقط پولش رو چند روز دیگه میتونم بدم گف اشکال نداره ،فرداش پیام زد شماره کارت با احترام هدف ما جلب رضایت شماست 🌹 

😐😐😐😐😐 حالا بزور داده بود دیگه این تیکه آخرش چی بود