2777
2789
عنوان

کسایی که هموروئید داشتید

111 بازدید | 10 پست

مدلی که فقط خونریزی داره و بیرون زدگی نداره 

چجوری درمان کردید ؟ 

درمان خانگی یا طب سنتی داره ؟ 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی

من سالهاست دارم خودمو درمان میکنم تا کارم به عمل نکشه. وقتایی که دردناک میشه یه پمادی هست همراه با سرنگ مخصوص به نام رکتول استفاده میکنم

مث آب روی آتیشه

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید. محتاج دعاتونم🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونریزی بخاطر زخم شدن دیواره مقعده 

اسهال یا یبوست هر دوتاش مقعد زخم می‌کنه 

مراقب باش یبوست یا اسهال نشی 

مامان بزرگ من همرویید داره ۸ ماهه درگیر همین درد و خونریزی هستیم هنوز روش پزشکی یا سنتی جواب نداده 

کلی هم پماد از رکتول بگیره تا آنتی فیشر اتمی همروئید و دیلتازوژل و شیاف ملین میخوره هنوز همینه

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم .دختر اسفندی و مهربون 🙂😇 هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

خونریزی بخاطر زخم شدن دیواره مقعده اسهال یا یبوست هر دوتاش مقعد زخم می‌کنه مراقب باش یبوست یا اسهال ...

دقیقا منم هر وقت یبوست میگیرم خونریزی میکنه 

امروز همان فردایی است که دیروز منتظرش بودی