2777
2789

شش و نیم ماهشه شیر هم درست و حسابی نمیخوره و غذای کمکی میدم بهش ولی زیاد وزن نگرفته قبلا صورتش تپل بود الان خیلی لاغر شده تو رو خدا چیکار کنم

بهش فرنی بده 

صبر کن دندون دراورد بهش تخم بلدرچین اب پز با عسل بهش بده سیب زمینی اب پز و اب هویجم براش خوبه 

عدسی هم که فوقالعاده است

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

بهش فرنی بده صبر کن دندون دراورد بهش تخم بلدرچین اب پز با عسل بهش بده سیب زمینی اب پز و اب هویجم برا ...

میدم اما تپل نمیشه از وقتی افتاد به غذا احساس میکنم لاغر شده میتونم شیر خشک بدم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدم اما تپل نمیشه از وقتی افتاد به غذا احساس میکنم لاغر شده میتونم شیر خشک بدم؟

به نظرم به شیر خشک عادتش نده 

خوراکی میخوره?

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

آره فرنی و سوپ میدم بهش ولی تپل نشده

نه خوراکی مثل پفک و اینجور چیزا

آخه ۶ ماهشه چرا بدم

چی بگم والا من 16سال پیش نوزاد نگه داشتم 

ولی من براش شبا شیر و شیره یا اب و شیره بهش میدادم نمیخوردم میریختم قوطی اب میوه یا خودم براش با شیر مخصوص کودک و چیزای مفید کیک درست میکردم براش بسته بندی میکردم میخورد