parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 عنوان میشه بیایننننن خواهش میکنممم 58 بازدید | 13 پست با عرض معذرت ،من دوروزه که خون روشن از مقعدم میاد و احساس میکنم دچار خراش درون مقعد شدم بعد نمیدونم الان بخاطر استرسه یا چیز دیگه ای که هم نفسم تنگ میشه و هم دل درد دارمبه شدت میترسم بنظرتون خطرناکه؟خودم احساس میکنم خونریزی بخاطر خراش مقعده 1403/09/03 | 21:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4581 یبوست کردی از اونه به احتمال زیاد هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 مدفوعت همراه با خون نیست؟ نه فقط بعدش خونمیادخیلی استرس دارمخون روشن هم هست
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 یبوست کردی از اونه به احتمال زیاد نمیدونم خیلی استرس دارم بنطرتون خطرناک نیست؟نفسمم تنگمیشه توی اینترنت نوشته بود نفس تنگی خطرناکهنمیدونم برای استرسه یا بخاطر خونریزی
kochi عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 1230 نه فقط بعدش خونمیادخیلی استرس دارمخون روشن هم هست اگه موقع نشستن یا پاشدن توی مقعدت درد حس میکنی یه چیزی هست حتما مثلا بابا سیل میتونه باشه اما اگه نه به احتمال زیاد خراشه
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4581 نمیدونم خیلی استرس دارم بنطرتون خطرناک نیست؟نفسمم تنگمیشه توی اینترنت نوشته بود نفس تنگی خطرناکهنمی ... زخم شدن معقد ربطی به تنگی نفس نداره که به احتمال زیاد استرس داری از اونهوقتی دستشویی میری از معقد خون میاد یا کلا خونریزی داری؟ هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 زخم شدن معقد ربطی به تنگی نفس نداره که به احتمال زیاد استرس داری از اونهوقتی دستشویی میری از معقد خو ... نه فقط وقتی دستشویی میرم
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 اگه موقع نشستن یا پاشدن توی مقعدت درد حس میکنی یه چیزی هست حتما مثلا بابا سیل میتونه باشه اما اگه ... خیلی ممنون
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4581 نه فقط بعدش خونمیادخیلی استرس دارمخون روشن هم هست عزیزم غذاهای آبکی بخورپماد یا شیاف آنتی هموروئید استفاده کن خوب میشی منم قبلا زیاد این طور میشدم اصلا نترس واسه خاطر یبوسته هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 عزیزم غذاهای آبکی بخورپماد یا شیاف آنتی هموروئید استفاده کن خوب میشی منم قبلا زیاد این طور میشدم اصل ... خیلی ممنونممشما دکتر میرفتین؟
نازیتونم عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 4581 خیلی ممنونممشما دکتر میرفتین؟ بار اول که اینجوری شدم خیلی ترسيدم رفتم دکتر اونم واسم شیاف تجویز کردبعدها دیگه عادت کردم نترسیدم خودم شیاف میگیرم از داروخونه هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
parmis721 مدیر استارتر عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 326 بار اول که اینجوری شدم خیلی ترسيدم رفتم دکتر اونم واسم شیاف تجویز کردبعدها دیگه عادت کردم نترسیدم خو ... اها مرسی عزیزم