2777
2789
عنوان

زایمان و پیکر تراشی

124 بازدید | 7 پست

خانوما از بین شما کسی بوده که در حین انجام سزارین، دکتر زیبایی هم بیاد پیکر تراشی انجام بده براش ؟ یعنی یه تیر و ۲نشون. من خودم این ور اون ور دیدم که این کارو کردم ولی اگه کسی تجربه داره بگه لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه سزارین خودش یه عمله پیکرتراشی هم عمله هرکدومو جدا جدا انجام بدم نفاهتش طولانی تر میشه گفتم جفتشو ...

خوده سزارین کلی‌نقاهت داره بیای پیکرتراشی کنی ک عمل خیلی وپرریسیکه.عزیزم‌مگه بچت مادرنمیخاد

خوده سزارین کلی‌نقاهت داره بیای پیکرتراشی کنی ک عمل خیلی وپرریسیکه.عزیزم‌مگه بچت مادرنمیخاد

پس کی انداممو درست کنم؟ اعتماد به نفسم نابود شده واقعا کل زندگیم تحت تاثیر این شده