2777
2789
خب صبرکن عزیزم بعدم شما بعد از اینکه از من سوال میکنی از کسی دیگ نپرس حالا اگ یه وعده دیگ دیدیش چی ...

منم چیزی نگفتم که عزیزم فقط سوال شده بود برام 🥲🥲 

به من میگی شما غریبه شدم برات؟🥲🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

برات حمد خوندم گلم انشالله بهش برسی 🌼

میشه بگی از من چی حس میکنی ؟

حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم؟

اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟ شغلش و مشخصاتش چیه ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چیزی نگفتم که عزیزم فقط سوال شده بود برام 🥲🥲 به من میگی شما غریبه شدم برات؟🥲🥲

من دوتا وعده بهت دادم یادم نمیاد چیا بهت گفتم چک میکنم اما نگران نباشه اتفاق میوفته

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

من دوتا وعده بهت دادم یادم نمیاد چیا بهت گفتم چک میکنم اما نگران نباشه اتفاق میوفته

جدی دو وعده گفتی؟ من این یه وعده رو یادم مونده بود اره تونستی چک کن اون یکی وعده رو یادم نمیاد🥲🥲 

اگه تو میگی دیگه حرفی نمیمونه❤️❤️ 

راستی ایشالا به اقا پیمان برسی برات دعا میکنم❤️🥲

خیلی زود لبخند میزنی و میگویی :(خدایا،این از چیزی که دعا کردم هم بیشتره.)🥲🌙

برات حمد خوندم گلم انشالله بهش برسی 🌼میشه بگی از من چی حس میکنی ؟حس کسی که دوسش دارم بهم چیه ؟ باها ...

عزیزم قبلاجواب دادم ولی چون حمد خوندی باز میگم 

حسش خوبه عاشق عاشق اینا نیست در حد معمولی 

اینجوری بمونید خیر ۴ وعده دیگ ازدواج

عزیزم قبلاجواب دادم ولی چون حمد خوندی باز میگم حسش خوبه عاشق عاشق اینا نیست در حد معمولی اینجوری بمو ...

اره قبلا گفته بودین اما یادم نبود چی جواب دادین 

مرسی جواب دادین 🌼

میشه از شغل و مشخصات همسر ایندم بگین لطفا؟ یا اختلاف سنیمون ؟ یا هرچیزی حس میکنین ؟

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

آره از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم

سلام 

نمدونم منو یادته یانه ولی چند ماه پیش پیامت دادم برج چهاربود گفتی تو پاییز کارپیدا میکنم حتی استخدام ممکنه بشم اینا  دودل میشم و واقعا هم راست بود کارپیدا کدم حتی قرار بود یه حقوقی هم بهم بدن علاوه بر کارآموزی اما دیگه نرفتم داشتم اذیت میشدم و باهام بد رفتاری میکردن

بنظرت ممکنه جایی دیگه کار پیدا کنم و کار خوبی هم باشه؟ 

اره قبلا گفته بودین اما یادم نبود چی جواب دادین مرسی جواب دادین 🌼میشه از شغل و مشخصات همسر ایندم بگ ...

اختلاف سنی از ۱۰ سال کمتره 

یکم حسوده ولی  دلش بد نیست چهارشونه ست یکم شکم داره

آره از اون آقا همه حرف ام انفاق میوفته افتاد بهم بگو چون خیلی چیزا رو نگفتم

سلام عزیزم خوبی ؟

اگه من سوال بپرسم هنوزم جواب نمیدین ؟

میشه یه بار بپرسم جوابمو بدین لطفا🥲

دعا میکنم به عشقت برسی گلم 🌼 

اختلاف سنی از ۱۰ سال کمتره یکم حسوده ولی دلش بد نیست چهارشونه ست یکم شکم داره

ممنونم 🌼

ببین من برات یه ربع پیش تمرکز کردم و یه چیزهایی فهمیدم تو از این آقا چند ما دیگ یه خبر میگیری و دوست ...

@کاکتوسرنگی  

چهار تا آیت الکرسی میخونم واسه رسیدن به پیمان و خواسته هات اما لطفااا واسم اینجوری تمرکز کن 

مهران حسش بهم چیه و بعد ها چی میشه بینمون 🥺🥺🥺