2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاسفانه سالی یه بار می بینمش و برام عذابه قشنگ می فهمم که همسرش رو دوست نداره و نگاهش پی منه

چون سنش از من کمتر بود نذاشتن منو بگیره. البته منم اون سالا احمقانه سعی کردم منطقی باشم و بهش محل ندادم ولی الان که میبینم هیچ کدوممون خوشبخت نشدیم میگم کاش به حرف دلم گوش داده بودم

بستگی به میزان علاقش داره اگه عاشقت باشه بله همیشه به فکرت خواهد بود ولی با این حال یه تار موی زنشو ...

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونست خاستگاریم اومد ولی...

من متاسفانه سالی یه بار می بینمش و برام عذابه قشنگ می فهمم که همسرش رو دوست نداره و نگاهش پی منهچون ...

منم میبینمش و اون سعی میکنه خودشو خوشحال نشون بده کنار زنش

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونس ...

بیشتر مردا دلشون دریاست.

تو نباشی یکی دیگه.

به چیزایی که برات فایده ای نداره فکر نکن

به دوستش گفته بود عاشقمه اونم ب من گفت نمیدونم واقعی بود یا نه چون چندبار پیشقدم شد بگه ب خودم نتونس ...

خب دیگه ازدواج کرده و العان اولویت اولش همسرشه بهتره فراموشش کنی به نفعته ان شالا ی ادم خوب و لایقم بیاد تو زندگی خودت و...