2777
2789
عنوان

دارم جدا می شم ولی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1407 بازدید | 68 پست

بهرحال سال‌هایی از عمرتون را کنار هم بودید. دلتنگی طبیعیه!

اینطور که متوجه شدم، ایشون از همون اوایل در جایگاهی نبودن که شما مطمئن باشید همین خوبه! مدام چالش داشتید سر دوراهی جدا شدن یا ادامه دادن!

خوب هم دوام آوردید. بهرحال امتحان کردید ادامه دادن را.

فکر می‌کنم الان دیگه وقت این باشه راه دیگه‌ای رو انتخاب کنید. وگرنه تا آخر عمر چشمتون به این راهه!

نگران نباشید. از پسش برمیاید. 

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم آروم آروم با شرایط جدیدت کنار میای برای بعضیها راحتتره اما برای بعضیها هم سختتره هم پذی ...

منم همه ش احساسات متناقض تجربه می کنم.یه روز دلتنگم یه روز متنفرم..نمی دونم چی کار کنم…

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

بگردم براتطبیعی هست اونجا خونه ت بودهاون آدم شوهرت بوده مطمئنا باهاش لحظه های خوش داشتیخدا بهت صبر ب ...

خدا نکنه دورت بگردم ❤️ برام دعا کن.

منم جدیدا حس میکنم به شوهرم بی میل شدم ما خیلی عاشقانه باهم شروع کردیم خانواده ها بخاطر اینکه دو تا ...

ما هم با عشق ازدواج کردیم ولی همسر من اصلا برای حفظ زندگیمون تلاش نکرد 😔 بار همه چی رو دوش من بود..برید مشاوره بعد از بچه شرایط زندگی و حتی خود آدم هم عوض می شه..

چرا من هیچوقت راضی به جدایی نیستمشاید چون آدم وابسته امالان غمگین شدم برات:(((نمیشه یه فرصت دیگه بدی ...

آخه دیگه خیلی تحمل کردم تا الان..همیشه هم عشق نجات دهنده نیست…

بهرحال سال‌هایی از عمرتون را کنار هم بودید. دلتنگی طبیعیه!اینطور که متوجه شدم، ایشون از همون اوایل د ...

دقیقا درست گفتین.همه راه ها رو برای حفظ این زندگی امتحان کردم بدون اینکه خودش هم یه تکونی به خودش بده..فکر کنم دیگه نمی تونم ادامه بدم هر چقدرم دوستش داشته باشم.