2777
2789

فعلا نمی‌خوام بندازمشون ممکنه حتی ی سال هم طول بکشه چطور مواظبت کنم؟

اینجا سردسیره و خیلی خیلی خیلی راه‌پله سرد میشه 

خراب میشن؟

لوله شده تو پلاستکین

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

سلامتی مهمترین چیزه من بودم حتما پهن میکردم ضامن عمرمون که نیستیم♥️

جا ندارم😐جهازه عزیزم🫨

خونه نیس دیگه پس کجا بندازم میخوام بذارم راه پله بابامینا

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توش چند تا دونه نفتالین بذار که یوقت خدایی نکرده حشره نیوفته توش

فکر نکنم چیزیش بشه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
فکرکنم فرش بایدتکیه به دیواربدی امایه سوال ازفرش فروشی هابگیر یازنگ بزن

مرسی عزیزم 

توش چند تا دونه نفتالین بذار که یوقت خدایی نکرده حشره نیوفته توشفکر نکنم چیزیش بشه

مرسی عزیزم 

مامانم همش نگرانه میگه سرما خرابش میکنه

مرسی عزیزم مامانم همش نگرانه میگه سرما خرابش میکنه

ایشالله ک خوشبخت بشی عروس خانم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر